Vue Alphen is al jaren een begrip in Alphen aan den Rijn. Klein maar fijn zijn woorden die regelmatig de revue passeren.
Wanneer je de bioscoop binnenkomt oogt het direct knus en gezellig. Met het vernieuwde buffet waar je langs loopt om wat lekkers te halen alvorens je naar de zaal gaat voor de film. We beschikken over 4 zalen die allemaal gelegen zijn op de 1e verdieping. Voor de mindervaliden onder ons beschikken wij over een traplift. 2 van de 4 zalen beschikken over 3D projectie, waardoor ook de 3D filmliefhebber zijn geluk niet op kan bij ons in Alphen!
Alle zalen hebben ook een VIP rij: de lekkerste stoelen op de beste plekken in de zaal. Heerlijk wegzakken tijdens het kijken van een film, dat is pas echt genieten.
Team Alphen staat voor gezelligheid en service en staat altijd klaar voor onze bezoekers. Stap vooral eens bij ons binnen en laat je overtuigen!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,2
1.086 reviews
  • Sarah Heijne
    Sarah Heijne
    een week geleden

    Top bioscoop! Er waren wat jongens vervelend aan het doen (filmpjes kijken op mobiel tijdens de film), de manager heeft ze er meteen uit gezet. Meewerkend en vriendelijk personeel, goede sfeer en prettige pauze in het midden van de film om nog een hapje te halen.

  • Ronald van der Meer
    Ronald van der Meer
    9 maanden geleden

    Goede bioscoop van hoge kwaliteit. Geluid en beeld is erg goed en het is netjes, schoon en gemoedelijk. Zo tussen de huizen verwacht je geen grote zalen bios maar toch zijn er 4 en is er ruimte voor flink wat mensen. De stoelen zitten goed en er is genoeg beenruimte. Het filmaanbod is prima en ook zijn er regelmatig leuke acties waarbij je bijvoorbeeld oudere films kunt kijken. Voor 2x popcorn en 2x drinken betaalde we 17 euro. Vriendelijk personeel. Parkeren kan op het naastgelegen parkeerterrein of in de centrum-parkeergarage. Parkeerkosten in Alphen zijn niet schokkend.

  • Joost Verbeek
    Joost Verbeek
    een week geleden

    Na een paar keer gestoord te zijn door een klierend groepje kinderen, adequaat ingegrepen door de manager waardoor we toch van de film konden genieten!

  • PZ 1963
    PZ 1963
    5 maanden geleden

    Als je een gehoor beschadiging wilt, zit je bij deze bioscoop goed. (Zaal 3, Marvels film) Bioscoop is mi een beleving van entourage (prima), beeld (prima) en geluid. Dat laatste was werkelijk waardeloos. De balans tussen front (center), waar 80 % van het geluid vandaan komt en surround was volledig weg. Volume veel te hoog (ervaarde pijngrens), te veel midden en hoge tonen en weinig bass "ervaring". Door het te harde surround geluid, ging dit effect grotendeels verloren (verzadigd geluid) met de nodig film beleving. Als voormalig geluidstechnicus, weet ik dat dit veel beter ingeregeld kan worden. Dit ook aan het personeel mede gedeeld. Hopelijk doen ze er wat mee. Film voortijdig verlaten doordat het gewoonweg pijn deed. Note: bij navraag bezoekers was het antwoord, "is bekend hier...."

  • Niels Rupert
    Niels Rupert
    4 maanden geleden

    Vrij matige ervaring. Slecht geluid, stoelen zijn behoorlijk doorgezeten en het nooduitgang bordje naast het scherm knipperde de hele film. Daarnaast kijk je eerst naar 25 minuten reclame voordat de film begint. Dit is echt veel te lang

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden