Kinepolis Jaarbeurs Utrecht is gevestigd aan het Jaarbeursplein in Utrecht en heeft 14 moderne zalen met 2.988 comfortabele zitplaatsen. Het filmaanbod is heel breed en ons personeel staat altijd klaar om je te helpen bij het uitkiezen van de geschikte film voor jouw filmuitje. Maak je filmuitje compleet met een hapje en een drankje bij een van de vele restaurants die rondom de bioscoop gevestigd zijn. Combineer je filmuitje met een etentje bij een van onderstaande CineMenu-partners en profiteer van korting op je diner en filmkaartje. De bioscoop is met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto goed bereikbaar. Betaald parkeren kan rondom de bioscoop en de bussen stoppen op loopafstand van de bioscoop.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,3
7.066 reviews
  • Amber Vanosenbruggen
    Amber Vanosenbruggen
    4 maanden geleden

    Tassen controle werd voor mijn gevoel niet bepaald serieus genomen. Grote zalen met genoeg ruimte leuke show veel souvenirs kraampjes genoeg loopruimte genoeg parkeerruimte

  • Cherno Jalloh
    Cherno Jalloh
    een week geleden

    Mensen, wij waren ongeveer 3 minuten te laat, waardoor we niet naar binnen mochten. We hadden al een kaartje gekocht voor de film waar we te laat voor waren. Daarna kochten we weer andere kaartjes voor een andere film, omdat we dus niet naar binnen mochten voor de eerste film. Toen we naar de zaal gingen, zagen we dat de zaal voor de eerste film waar we voor kwamen helemaal leeg was. We gingen zitten, maar na een paar minuten kwamen er twee medewerkers die zeiden dat we mochten blijven. Enkele minuten later vertelde de manager ons dat we weg moesten omdat we de regels hadden overtreden. We vroegen om met de manager te praten over de situatie en werden naar hem toe gebracht. We hebben geprobeerd om een oplossing te vinden, maar kwamen uiteindelijk niet tot een overeenkomst. Ik zou het begrijpen als we niet naar binnen mochten als de zaal helemaal vol was vanwege overlast, maar de zaal was letterlijk leeg. We hebben ook geen geld teruggekregen voor beide kaartjes en mogen nu ook niet meer naar de bioscoop.

  • natascha statucki
    natascha statucki
    3 maanden geleden

    Na world of dinos geweest en zeer zeker een aanrader. De jongste vond het zo leuk dat hij het er al de hele dag over heeft en er nog een x heen wilt gaan. Zeer zeker doen is echt leuk

  • Bianca Pauline
    Bianca Pauline
    een week geleden

    Een inspiratie voor creatievelingen de Crea beurs in Utrecht. Photographic artist Bianca Pauline maakt een indrukwekkende beeldtaal met haar eigen unieke handgemaakte maskers en kostuums.

  • Jackie Brouwer
    Jackie Brouwer
    3 maanden geleden

    World of dino's. Geweldig opgezet. Nagenoeg alle dino's bewegen. Veel activiteiten voor kinderen

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden