Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,3
2.507 reviews
  • Lunabob holland
    Lunabob holland
    een maand geleden

    Prachtige bioscoop, goede stoelen, alleen jammer dat je in de pauze lang moet wachten voordat je een drankje kunt bestellen. Wij wilden 's middags naar de film en zijn ruim 3 kwartier bezig geweest om een parkeerplek te vinden. Dat was stressen. Bovendien betaald parkeren dus kom op tijd!

  • Mina Al Hashimi
    Mina Al Hashimi
    een maand geleden

    Het gebouw is mooi en netjes, en de behandeling is goed... maar de verlichting op de trappen in zowel de hallen als buiten... is hinderlijk, en een mens verliest zijn evenwicht bij het op en neer gaan... Bovendien is er is geen lift om bezoekers te bedienen.

  • Bart Fröger
    Bart Fröger
    een maand geleden

    Super goede bioscoop! Super leuke films. Komen ook zo snel mogelijk te zien sls ze in andere landen uit zijn. Alleen de vrouw aan de balie was erg onaardig. Erg ongeduldig en zei ook steeds dingen zoals “ja dat weet ik wel” of “schiet nou eens op”. Verder super fijne bioscoop maar de artikelen zijn wek echhte bioscoop prijzen

  • EquiNoorr
    EquiNoorr
    9 maanden geleden

    Barbie Premiere had ik veel meer van verwacht. Het was allemaal leuk versierd maar viel weinig te doen. We zouden goodie bags krijgen die op onze stoelen lagen. Er zat niks barbie gerelateerd in.. er zat voeten zalf & desinfectie doekjes in. Dat plus een drankje, chocola en een klein zakje chips. Echt heel erg teleurgesteld hier in. Vooral na het zien wat Pathe allemaal had. Tas, shirt, cadeabon, lipstick, snoep, chips & chocola. Ook hun hadden een barbie box foto booth dat we hier bij Cineworld niet hadden. Ook stond het geluid veelte hard! Erg teleurgesteld hier in. Buiten dat om was het wel een leuke film.

  • Ingrid Posthuma
    Ingrid Posthuma
    3 weken geleden

    Heerlijk gegeten zeer vriendelijk personeel en de bioscoop ruim genoeg.Werden goed geïnformeerd gingen omdat de bus om het uur gaat plotseling nd film.Aanrader jong enthousiast personeel

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden