Vue Hilversum is een echte blikvanger aan het prachtige marktplein in het centrum van Hilversum. Sinds de opening in 2014 functioneert het theater als regionale bioscoop met landelijke allure.
Voorzien van 7 bioscoopzalen verdeeld over 2 verdiepingen met als ware publiekstrekker de Dolby Cinema zaal waar op het gebied van beeld en geluid het beste van het beste wordt vertoond. In de ruime foyer kunt u terecht bij onze bar voor een koud drankje met een heerlijke versnapering en natuurlijk onze vers gepopte popcorn.
Heeft u een zakelijk event, een presentatie of wilt u met uw bedrijf een besloten voorstelling? Informeer naar de mogelijkheden! Onze zalen zijn van alle techniek voorzien en op onze vide boven de foyer kunnen we perfect uw besloten evenement huisvesten.

Vue Hilversum staat garant voor een heerlijke filmbeleving, ons team staat voor u klaar!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,3
3.084 reviews
  • Erwin Ekelschot
    Erwin Ekelschot
    5 maanden geleden

    Top bioscoop! Met 7 prachtige zalen. Van grote zalen tot iets kleinere. Maar bovenal zit je werkelijk prachtig in elke zaal. Toiletten altijd netjes en op tijd schoongemaakt. Medewerkers altijd super vriendelijk en gastvrij. Wij komen hier al jaren. De Dolby Cinema zaal (Zaal 1) is werkelijk adembenemend. Zo mooi beeld en geluid in een perfecte setting en akoestiek. VUE Hilversum is gewoon een supermooie en niet overdreven grote bioscoop. En de zalen zijn goed aangegeven. Waardoor je ook niet onnodig lang loopt te zoeken naar de betreffende zaal.

  • Atse Hamers
    Atse Hamers
    3 weken geleden

    Helemaal vanuit Beverwijk naar Hilversum gereden om naar de film te gaan. Het was het meer dan waard, fantastisch beeld en geluid! "Slechts" 4 sterren omdat de efficiëntie bij de bar bijzonder slecht is. Ligt niet aan het personeel maar het duurt veel te lang, bijna moeten kiezen tussen te laat bij de film of op tijd maar dan zonder popcorn.

  • Reinald Dijkstra
    Reinald Dijkstra
    een jaar geleden

    Leuke, kleinschalige bioscoop. Wij zijn naar de Super Mario Bros film in zaal 1 geweest. Het geluid en beleving is in deze zaal echt subliem! Hiervoor ga je naar een bioscoop 👌👌Dit is wel de enige Dolby Cinema zaal van deze bioscoop.

  • R S
    R S
    een maand geleden

    Goede bioscoop met mooie zalen. Lekkere stoelen! Scherm kwaliteit is top en over de audio ook geen klachten. Bijna alle zalen ondertussen al bezocht. Erg fijn dat de toiletten ook schoon gehouden blijven worden.

  • Joshua Telkamp
    Joshua Telkamp
    3 maanden geleden

    Heerlijke bioscoop, lekker ruim en top bereikbaar. Parkeren is doordeweeks laat op de avond gratis. Mooi modern pand. De stoffering van de stoelen zou wel eens mogen worden vervangen en soms zijn er dagen dat het barpersoneel traag werkt. Maar dat is incidenteel. Over het algemeen altijd fijn om er te zijn.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden