Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,2
926 reviews
  • Hans Knuever
    Hans Knuever
    2 weken geleden

    Het is altijd leuk om naar een theater te gaan maar het Fulcotheater is voor ons helemaal goed. Op fietsafstand. Het theater is super en heeft een leuk aanbod van evenementen. Deze keer was The Kik in het Fulcotheater. We hebben een superavond gehad. Met aansluitend een drankje in de foyer waar ook de mogelijkheid was om met die gasten na te praten. Fijn theater, leuk geprijst en goed personeel maakt je avond compleet. We komen zeker terug.

  • Harry Bleiburgh
    Harry Bleiburgh
    2 maanden geleden

    We waren hier voor een concert van Mell & the Vintage Future. Naast dat het een te gek concert was, ook genoten van het theater zelf. Mooie zaal met overal goed zicht en als grote verrassing (voor mij) een gratis drankje in de pauze. Dat is nog eens waardering tonen voor je bezoekers. Na het concert nog even nageborreld in het theater cafe.

  • hans boele
    hans boele
    5 maanden geleden

    Een mooi theater goede stoelen en een geweldig geluid en vriendelijk personeel.

  • Chantal Dekker
    Chantal Dekker
    6 maanden geleden

    Fijn theater, ruime maar intieme zaal. Parkeren kan onder het theater. Als je voorafgaand aan de voorstelling even wil zitten omdat je minder goed ter been bent, op tijd komen. Aantal zitplaatsen in foyer zijn beperkt.

  • djedanilot
    djedanilot
    7 maanden geleden

    Nog nooit eerder geweest en zo dichtbij... echt superleuk theater! Allemaal lieve en behulpzame mensen die daar werken. De show was geweldig! Het was leuk in elkaar gezet maar het stuk van Rinus op zijn basgitaar bracht een hoop emotie met zich mee. Rinus heeft een hart van goud! Heerlijke avond gehad, zeker voor herhaling vatbaar!

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden