Rialto VU is een fonkelnieuw filmtheater, gevestigd in een eveneens nieuw gebouw op de campus van de Vrije Universiteit Amsterdam aan De Boelelaan 1111. Met vier state-of-the-art filmzalen zal Rialto VU niet alleen een bijzondere bijdrage leveren aan het culturele leven op de VU Campus, ook voor de omwonenden in onder meer Buitenveldert, de Zuidas en Amstelveen betekent de komst van Rialto VU een grote culturele verrijking.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
103 reviews
  • Marco Smit
    Marco Smit
    3 weken geleden

    Heb hier vandaag tijdens CinemAsia twee films gekeken. De bioscoop is heel nieuw en de zaal is ook een collegezaal. De stoelen waren even wennen, maar twee uur zitten is goed te doen. Beeld is prima, geluid iets minder, het meeste zat voorin de zaal. Zoals al eerder gezegd geen popcorn, maar wel supermarket verpakkingen Haribo.

  • Hans Dekker
    Hans Dekker
    een maand geleden

    Leuke bioscoop met een ruim aanbod aan arthouse...ideal als je even in een andere wereld wilt zijn na je werk bijvoorbeeld. Geweldig mooi gebouw en prima parkeer gelegenheden. Zit ook een cafe in de begane vloer. Top bioscoop !

  • Willem Moerhuis
    Willem Moerhuis
    een maand geleden

    Mooie zaal met perfecte stoelen

  • Don Groen
    Don Groen
    4 weken geleden

    Wat een prettig ontdekking! Ruim opgezet, heel vriendelijk personeel en om de hoek. Vaker doen.

  • Bob Klaasen
    Bob Klaasen
    6 maanden geleden

    Wat een verborgen juweeltje. Een heerlijke plek om van goede films te genieten. De bioscoopstoelen faciliteren een actieve zit, dat is wellicht niet voor iedereen weggelegd :-)

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden