Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,3
19.464 reviews
  • Nick Ideler
    Nick Ideler
    4 maanden geleden

    Mijn favoriete bioscoop in regio Antwerpen. De stoelen zijn comfortabel. Ik neem altijd een cosy seat voor de extra ruimte en tafeltje. Beeldkwaliteit en geluid is prima, zeker de ultra kwaliteit. Online makkelijk te reserveren. Parkeerplaats is wel altijd een knelpunt, soms kan je beter bij de Decathlon parkeren. In het weekend is het drukker dan doordeweeks.

  • Tristan Delvaux
    Tristan Delvaux
    een week geleden

    Zeer duur voor de tickets en snacks maar we worden wel getrakteerd op een goeie film

  • Asis Bajnath
    Asis Bajnath
    in de afgelopen week

    Na lekker te hebben gegeten hadden we zin in film. We zijn terecht gekomen bij Kinepolis Antwerpen. Een zeer grote bioscoop. Veel zalen. Veel aanbod. Uiteindelijk zijn het 2 films geworden. Alles prima op orde. Niets op aan te merken. Er was zelfs een optie op cozy seats. Een vergelijkbaar met Relax Seats bij de Pathé. Wat de cozy seats nog bijzonder maakte was een haakje om je jas op te hangen. Ideaal gewoon. Bij Pathé zit altijd te pielen waar ik mijn jas moet laten. Wellicht een tip voor Pathé.

  • Noor Achternaam
    Noor Achternaam
    2 maanden geleden

    Jammer dat de bios zo verschrikkelijk stonk denk Dat tapijt een goede schoonmaakbeurt nodig heeft. De toiletten waren ook verschrikkelijk vies niet goed bijgehouden. Verder een fijne zaal. Wat krappe stoeltjes vergeleken met Nederland.

  • Lars
    Lars
    3 weken geleden

    Aan de hand van de trailer leek het ons een prima film, ‘Drive-away dolls’. Niet verwacht dat het een droge, vage, seksistische lesbienne film zou zijn. Na een half uur besloten om de film te verlaten. Aan de service balie zonder intentie laten weten dat we vervroegd de film hebben verlaten, waarna we een zogenaamde ‘sorry voucher’ kregen. Een voucher om gratis naar een andere film te gaan. Ontzettend attend en goed geholpen door de desbetreffende manager. Wij komen zeker terug!

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden