Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,3
5.163 reviews
  • Maikel
    Maikel
    5 maanden geleden

    Een groots opgezette bioscoop met vele zalen welke nagenoeg volledig geautomatiseerd is. Van binnenkomst tot de aankopen van versnaperingen alles zelf te scannen. We hadden van tevoren een mooi plekje gereserveerd en hebben genoten van het goede beeld met Dolby Atmos geluid. Een gezzelig en leuk uitje met dit winterse weer. Alleen miste we de elektrisch verstelbare relaxstoelen met tafeltje voor iets meer comfort zoals in Pathé Breda. Maar hier stond tegenover dat de bioscoop wel heel makkelijk te bereiken is vanuit de onderliggende parkeergarage. Hier kan tegen gereduceerd tarief geparkeerd worden met een maximum van € 2,20,-. Tevens troffen we ook hier geen pauze in de film.

  • Diana De Kok
    Diana De Kok
    in de afgelopen week

    Zit op een leuke locatie in tilburg, snelle door gang omdat je je kaartje meteen kan scannen. Een zelf bediengs winkel, en toiletten vlak bij de zaal. Vriendelijk personeel , goede stoelen en zelfs Love seats met dat beetje extra ruimte. Parkeergarage aanwezig, voordat je uit de bioscoop uit gaat kan je dat kaartje scannen en parkeer je voor € 1,10.

  • CES
    CES
    5 maanden geleden

    Mooie redelijk grote bioscoop met 12 zalen en met nieuwe stoelen in de zalen. Parking easy onder het pand en tip: scan voorbij de kassa in de foyer je uitrijkaart dan kost het voordeliger (€1.10 ipv € 2.20)

  • Yasoeni
    Yasoeni
    in de afgelopen week

    Nog nooit zo'n fijne ervaring gehad! Parkeren is een 10/10 en heel goedkoop. De bioscoop zelf is heel schoon en groot. Hier zal ik vaker naartoe gaan.

  • Benjamín Núñez Reyero
    Benjamín Núñez Reyero
    3 maanden geleden

    Pathe stappegoor is mijn favoriete bioscoop in Tilburg. Fijne zalen, heerlijke stoelen, buffet is uitstekend en beeld en geluid ook perfect. Ook de bereikbaarheid is goed, plus goedkoper parkeren dan in de stad.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden