Voor een gezellig avondje uit bent u bij ons aan het juiste adres.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,5
375 reviews
  • Pascal van de Bor
    Pascal van de Bor
    een week geleden

    Klein gezellig theater. Plaatselijk beroemd. Naast ruim aanbod aan theater- en dergelijke voorstellingen ook regelmatig optredens van de plaatselijke Theaterschool. Vriendelijke uitbaters. Op sommige plekken ietwat gedateerd.

  • Peter van Cappelle
    Peter van Cappelle
    3 maanden geleden

    Ik was hier als recensent voor een concert. Achter de bar zeiden ze: Dan moeten we ons best doen. Ik stelde ze gerust dat ik hun vrijwilligerswerk niet ging recenseren. Maar toch maar een googlerecensie. Het personeel is heel vriendelijk, en het is een mooi intiem theater dat een beetje antiek aan doet.

  • Hendrik Vlug
    Hendrik Vlug
    5 maanden geleden

    Leuk theatertje, stoelen zitten heerlijk en drankjes en snacks zijn hier het goedkoopst dat ik ze ooit heb gezien. De rijnummers zijn wat vreemd dus vertrouw vooral op de stoel die je hebt geselecteerd, als er op je kaartje rij 4 staat kun je nog steeds op de tweede rij zitten bijvoorbeeld.

  • Tjin Li Wang
    Tjin Li Wang
    een maand geleden

    Veel interactie met de kinderen. Muzikaliteit en cultuur

  • Egbert Wientjes (Business Connector)

    Wat een verrijking voor de stad. Een heuse bioscoop annex theater in het centrum van mijn stadje! Veelal kijkhuisfilms maar gelukkig niet altijd... Altijd leuk om binnen te kijken en te komen. Zeker als er nu een mooie film wordt vertoond van mijn favoriete auto Saab . Echt een aanwinst voor mijn oude stadje!!

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden