Centraal gelegen, in het bruisend hart van Eindhoven, ontvangen wij u met de vertrouwde, zuidelijke hospitality voor een geweldige avond uit. Een veelzijdig aanbod in maar liefst acht zalen met de beste technieken, waaronder 3D, Dolby Atmos en natuurlijk de overweldigende, eerste Dolby Cinema zaal van Europa! In alle zalen vindt u VIP Seating voor nog meer comfort en tevens zijn wij volledig rolstoelvriendelijk.
Parkeren kan gemakkelijk en veilig in parking De Admirant, direct onder de bioscoop en voor of na uw filmbezoek loopt u zo het gezellige centrum in om uw uitje compleet te maken.
Vanzelfsprekend staat het team van Vue Eindhoven elke dag voor u klaar met de allernieuwste films en geweldige events, maar óók voor zakelijke events en presentaties.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
2.836 reviews
  • Blikies
    Blikies
    een maand geleden

    Ten eerste pauze in een film is niet meer van deze tijd, zelfs Pathé doet het nooit meer omdat het de filmbeleving een beetje verpest. De bioscoop is erg onhygiënisch en niet schoon. Toiletten zijn erg vies. De grond is niet schoon en de stoelen ook niet. Het geluid en het scherm waren perfect en daar is niks aan op te merken. De stoelen zitten best oke, alleen VIP is eigenlijk voor de meerprijs zeker geen aanrader. Personeel was vriendelijk en netjes. Niks aan op te merken.

  • Mark Nuy
    Mark Nuy
    een week geleden

    Een van de beste bioscopen die ik tot nu toe bezocht heb. Netjes, ruime stoelen. Prijzen op dinsdag ook nog te overzien. Popcorn voor 2 euro. Jammer dat parkeren toch op 13 Euro uit kwam maar dat is iets voor de toekomst. Samenwerken daar zit meetwaarde.

  • J. Singh
    J. Singh
    7 maanden geleden

    Bioscoop staat op een leuke locatie in het binnenstad van Eindhoven centrum. Mooie pand maar wat ik jammer vind is dat er weinig zicht is naar buiten als je eenmaal binnen bent. De zalen zien er goed uit en wat ik wel erg onder indruk van ben, is namelijk de toiletten, nette ruime toilet

  • sunny Sunshine
    sunny Sunshine
    in de afgelopen week

    Naar mijn mening is Vue een top Bioscoop op de klantvriendelijkheid en goede service. Het is mij niet opgevallen, dat de stoelen vies waren of dat de zaal slordig eruit zag. Je wijn wordt nog in een glas geserveerd! Dat drinkt natuurlijk heerlijk weg☺️

  • Paul Roorda - Medyńska
    Paul Roorda - Medyńska
    een maand geleden

    Positief beginnen. Ruime stoelen en goed zicht op het scherm. Heb je het eigenlijk wel mee gehad. Zittend tussen de geur van Nacho”s, popcorn én wiet!! Zijn er geen rook detectors? Bijna helft van de zaal zit gewoon hardop te kletsen tijdens de film. Dat wordt dan weer overstemd met de veel te luide bas van een andere film in een andere zaal. Trillend in je stoel zitten op het geluid van iets anders. Eerste én laatste keer keer dat ik daar kom. Jammer.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden