Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,3
2.566 reviews
  • Daniël Vork
    Daniël Vork
    een maand geleden

    Als een VIP/ persoon met abbonement is dit een geweldige plek om te zijn. Tuurlijk helpt het dat dit 4 minuten lopen is voor mij maar het feit dat je na een lange dag in je kloffie op een lekker stoel kan ploffen en een fantastische film kan kijken is toch geweldig?! Het zou 5 sterren zijn als ze de "relaxstoelen" zoals Eindhoven zouden hebben.

  • Albert von Piekartz
    Albert von Piekartz
    een maand geleden

    Heerlijk rustig voor de variatie!! De film "Dune" was perfect en ja, lang. Helaas zonder pauze wat voor de ouderen misschien wat problemen kan veroorzaken. Maar, ik " moest " hem eerst afkijken, zó werd je er in mee getrokken! Prachtig!!

  • OfficialNK_Eu EuTraumatizedCXI

    Jammer dat ze Vrij Weinig Horror Films Draaien hier in Pathe Helmond. We hadden Baghead Immaculate & ThanksGiving van 2023 hier wel willen zien. Hopelijk draaien ze wel The Upcoming movies: The Strangers Chapter 1 & Winnie the pooh Blood & Honey 2. The Sting Lijkt me ook goed. Abigail Not Sure. Verder een Fijne Cinema om heen te gaan. 🍁📰🎥👽

  • Frans Willems
    Frans Willems
    3 maanden geleden

    We komen hier een paar keer per jaar als gezin of met zijn tweetjes en altijd naar volle tevredenheid. De horeca is wat aan de prijzige kant. Stoelen zitten fijn, personeel is vriendelijk, alles is schoon en netjes en ze hebben tijdens de vakantie periodes altijd leuke dingen voor de kids.

  • bosman berg
    bosman berg
    3 maanden geleden

    Grote luxe bioscoop met veel zalen. Prijzen vallen mee maar versnaperingen schandalig duur. Parkeren in de buurt mogelijk wel betaald natuurlijk en verder goede stoelen veel beenruimte en rolstoel toegankelijk

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden