Cinemajestic is een bioscoop in Zutphen.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
1.379 reviews
  • Heleen Molenaar
    Heleen Molenaar
    3 maanden geleden

    Afgelopen week hierheen op excursie geweest. Goede parkeerplaats, gratis parkeren. Gezellige ontvangstruimte. Wij kregen een kijkje achter de schermen bij de projectoren en zagen waar de popcorn opgeslagen staat. Er is ook een feestzaal die gehuurd kan worden. Wij hebben Vogelvlucht gekeken. Leuke film, aanrader! Voor onze zoon van 6 was het goed te doen; mooie mix van spannend en grappig. De bioscoopzaal is sfeervol verlicht met zacht licht aan de muren en (nep)kaarsen bij de stoelen. Voor de kleintjes zijn zitverhogers aanwezig. Popcorn en andere snacks kunnen eenvoudig besteld worden vanaf de stoel. We gingen tevreden naar huis. Cinemajestic Zutphen, bedankt voor de leuke ervaring!

  • Ingrid Nicolaes
    Ingrid Nicolaes
    een maand geleden

    Leuke middagvoorstelling en aangepaste prijs voor kinderen. Begeleiding gratis.

  • fam wacht
    fam wacht
    2 weken geleden

    Leuke bioscoop, handig dat je je hapje en drankje in de zaal kan bestellen. Ook fijn dat je gratis voor de deur kan parkeren

  • Annemarie Kersten
    Annemarie Kersten
    een maand geleden

    Er hangt totaal geen sfeer, voordat bezoekers de zalen in mogen hangt men een beetje lusteloos rond... Het zal wel aan mijn leeftijd liggen, dat ik een bioscoopbezoek 'vroegah' leuker en bijzonderder vond.

  • S
    S
    3 maanden geleden

    Leuk een bios waar je tijdens de film hapjes en drankjes kan bestellen. Tenminste dat dacht ik. Hele tijd personeel dat door je beeld heen loopt. Gepraat met personeel om bestellingen op te nemen. Man man, voor mij niet meer.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden