Zak lekker weg in de zachte leren kussens en bedien de lichtgevende knopjes in de recliner voor de rug- en voetenleuning. Liggend filmkijken mag gewoon bij ons! Naar de bioscoop gaan is, wordt en blijft zo een ultiem moment om lekker te ontspannen. Neem plaats en wij nemen je mee naar ‘onze wereld’.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,6
950 reviews
  • Reinald Dijkstra
    Reinald Dijkstra
    5 maanden geleden

    Kleinschalige, maar super leuke bioscoop, in hartje centrum Meppel. De zalen zijn niet heel groot, maar wel voorzien van verstelbare, leren zit-stoelen, je kan heerlijk achterover liggen, met je benen op steun. Daarnaast zijn de tafeltjes en beker-houders ook ideaal. Zelden zo comfortabel gezeten. De nachos met kaasdip zijn hier ook echt een aanrader 👍👌

  • Hilda Siegers
    Hilda Siegers
    een week geleden

    Geweldige bioscoop heerlijke stoelen, alleen we hadden ons vergist met de telling van de zit rijen de telling begint net andersom .Was bij ons niet bekend ivm 1e keer in Meppel gereserveerd en hadden het niet goed gelezen op de web-site.

  • Leo Weijs
    Leo Weijs
    in de afgelopen week

    Lekker ruime luxe stoelen, verstelbaar. Met tafeltje waar je glas van je speciaal bier op kan staan.

  • Vera D
    Vera D
    een maand geleden

    Mooi hoor, je kan er brawl stars spelen! Stoelen zitten lekker en het plaatje van de stoel is erg accuraat. Personeel is echt fantastisch en werkt snel.

  • Bert Klunder
    Bert Klunder
    2 maanden geleden

    Goed filmaanbod. Fijne stoelen. Prettige niet al te grote zalen. Prijzen van eten en drinken net als in veel andere bioscopen echt aan de dure kant. Als je met z'n tweeën naar de bioscoop gaat betaal je aan consumpties er zo een derde kaartje bij. Terwijl je geen echte bijzonderheden hebt gekocht.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden