Een fantastisch restaurant direct aan het water van de Maas in Rotterdam: dát is Prachtig. Culinair genieten? Lekker lunchen? Of samen borrelen? Bij Prachtig kan het allemaal. Of u nu wilt dineren of u gewoon een heerlijk drankje op de mooiste plek van Rotterdam wilt nuttigen. Lekker relaxen aan het water met een schitterend uitzicht op de Willemsbrug, de voor Rotterdam iconische Erasmusbrug en de dynamische Kop van Zuid. Kom naar Prachtig in het bruisende hart van de Maasstad en beleef het zelf!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,1
2.208 reviews
  • Kayleigh Heuveling
    Kayleigh Heuveling
    5 maanden geleden

    Bij Bar-Restaurant Prachtig kan je terecht voor een lekkere cocktail en goed diner. Ik heb in tijden niet zo'n goede carpaccio gehad! Het vlees had de perfecte structuur en proefde erg vers. Als hoofdgerecht hadden wij de hertenbiefstuk en hamburger. Deze waren ook erg smaakvol. Mijn partner had de crème brûlée als dessert. Deze viel als enige wat tegen. De structuur was meer pudding dan crème. Verder is de sfeer binnen erg modern en mooi. Wij zaten bij het raam wat een erg leuk uitzicht gaf op de Erasmusbrug. Ik zou hier zeker teruggaan!

  • Gerard Heijne
    Gerard Heijne
    2 maanden geleden

    Gezellige goede en leuke service. Ben er nog niet achter of je als man zonder bril ook koffie mag drinken . Er zijn lekkere alternatieven, zoals de eggs benedict en een swinckels biertje.

  • Baukje Botenga
    Baukje Botenga
    5 maanden geleden

    Echt super gegeten, vriendelijk personeel, snelle service en een perfect uitzicht! Parkeergarage om de hoek.

  • Mariska Oving-van Bueren
    Mariska Oving-van Bueren
    een maand geleden

    Heerlijk gegeten en super snelle bediening! Daardoor de Waterbus op tijd kunnen halen Nogmaals bedankt 👍

  • Sure Wannabe
    Sure Wannabe
    2 maanden geleden

    Het eten kwam in elk geval voor mij precies zoals besteld (en dat was best wel een beetje exotisch). Kudos aan zowel bediening als chef. Voorafjes ook van hoge kwaliteit. De burgers -- zo heb ik me laten vertellen -- missen nog een puntje op de ï. De vis en eend en ook de entrecôte waren grandioos. Sorry: geen vegetarische opties geprobeerd vandaag... Het water had uit de kraan of desnoods uit de Maas gemogen ;--) Wel prima bier van de tap, en fijne toetjes voor wie daar van houdt. Glimlach alom en een fantastisch uitzicht, maar helaas was het een wat klein rond tafeltje dus niet iedereen kon daarvan genieten. Een beetje interieurontwerper zou iets doen met een lange bank tegen de binnenmuur :--) Ook moet er iets aan de entree worden gedaan -- daar loop je in het donker makkelijk 3x voorbij... Doe iets met lampjes en pijlen of zo! Serieus hoor! Maar al met al zeker voor herhaling vatbaar.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden