Onbeperkt tapas eten in Delft

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,0
957 reviews
  • Jeff Geway
    Jeff Geway
    4 maanden geleden

    Gisteren met 4 personen hier wezen eten. Bij binnenkomst hoop je op een warm ontvangst. Maar het leek de noordpool wel! Het was erg koud binnen! Net als het meeste van het eten. We waren vroeg en hoopte dat het dan goed zou zijn. La cubanita in Dordrecht is namelijk heel slecht. Maar helaas! Wederom teleur gesteld. Gehakt balletjes die niet warm zijn. Carpaccio wat net een ijsje is. De cocktails slaan werkelijk nergens op. De eene keer schieten de tranen in je ogen, de andere keer denk je ik heb een vergin gekregen... gerechten die niet heet zouden moeten zijn daar brand je bij af.(pittig) en de andere zit je lucht te eten. Ik snap dat het niet te veel geld kost dit all you can eat concept. Maar dit slaat echt nergens op! 3 van de 4 mensen zijn ziek geworden! Nooit meer la cubanita! Nooit!

  • DJSUMMERLOVE
    DJSUMMERLOVE
    6 maanden geleden

    Als vaste bezoeker van meerdere locaties in Nederland van de la cubanita, afgelopen vrijdag in delft. 17.00 gaan ze daadwerkelijk open, andere locaties mocht je ervoor al naar binnen als je 17.00 gereserveerd had. Sfeer is goed teminste wat grotere tafels dan de andere la cubanitas Tafel werd verteld dat i.p.v van 2.5 uur hadden tot 19.15 hadden 2 uur en kwartier. All-inn keuze voor 39.50 Eten van deze la cubanita is niet top. Spareribs koud De ochoworst koud Hamburgertjes koud En zalm met saus ook niet warm en zo klein stukje niet gewend Vond hier wat magertjes Doorgeven aan de serveerster zou het Doorgeven,niks meer op gehoord Toetje in ijs zaten kristallen Tijd voor bak koffie was er niet meer,hoog tempo eten, ook omdat de bestellingen niet vlot aankwamen. Je zat er soort van op een schopstoel, vind dit wel de minste aan kwaliteit eten ten opzichte van velen andere. Alle tafels 2x bezet op avond, vind als voorbeeld zoals in harderwijk of voorburg of andere zat geen limiet aan de tijd. Als maar alles opaten. Dan 39.50 betalen voor 2.5 uur is oke Maar niet voor eigenlijk 17.10 tot 19.10 en snel eten. Want klant mag zeker wat verwachten Tegenvaller al met al

  • Jennifer van Dam - Steenhuis

    Gisteravond hier gegeten met z'n twee, vroeg op de avond zodat we eventuele drukte voor zouden zijn. We werden vriendelijk welkom geheten en naar onze tafel gebracht. We hebben heerlijk gegeten, alleen aan het einde van de avond bij het laatste rondje lieten de tapas wat langer op zich wachten. Geen ramp want het restaurant zat voor een woensdag avond aardig vol. Met de vraag aan de bediening om te kijken waar onze bestelling bleef werden we vriendelijk geholpen en binnen no time stonden onze gerechtjes voor onze neus. Het eten bestel je door het scannen van een QR-code die zich op de tafel bevind. Mocht je geen telefoon bij hebben dan is er ook nog de optie om het nog op ''papier'' in te vullen. Cocktail (mocktails) waren erg lekker, misschien wel wat aan de zoete kant. Maar na een keertje roeren en het ijs wat meer te laten smelten prima te drinken! Van te voren reserveren is wel aan te bevelen wil je verzekerd zijn van een tafeltje. Enige wat ons wat tegenviel is dat het pand nogal rumoerig is, je hoort eigenlijk alles. Als het wat voller zit het restaurant dan kan je elkaar moeilijk verstaan. Maar daar kan niemand echt iets aan doen.

  • Jantina -x
    Jantina -x
    in de afgelopen week

    Prijs niet in verhouding met kwaliteit. Het eten was droog, taai en sommige gerechten koud of lauw die warm hoorden te zijn. Drankjes duur. Cola duurde dan een biertje. We konden elkaar nier verstaan omdat het erg vol was. Niet voor herhaling vatbaar.

  • Google reviewer
    Google reviewer
    9 maanden geleden

    Een gezellige horecapersoneel waar dit restaurant zich heeft gevestigd. Service prima en netjes. Alleen dat elk desert bijkomende kosten heeft, ging er bij ons niet in. Dan moet je niet adverteren dat alles voor 1 prijs is. Vandaar eten 1 ster !! We zijn elders anders gegaan en desert besteld.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden