Gasterij ’t Karrewiel is gevestigd in een monumentaal pand op de Paardenmarkt 74 te Delft. Idyllisch gelegen in het historische centrum van Delft te midden van hofjes en grachten is Gasterij ’t Karrewiel al 35 jaar een unieke uitgaansgelegenheid in Delft.

De Gasterij heeft 10 volautomatische bowlingbanen, een discoshow en natuurlijk automatisch bumpers voor de kinderen. Ook beschikken wij over diverse restaurantzalen die afgescheiden kunnen worden gebruikt en uitermate geschikt zijn voor gezellige grilldiners, à la carte diners in Burgers en Bistro ’t QarraZ, maar ook voor feestavonden tot 400 personen. Ook beschikken wij over een Spelerij speciaal voor de kinderen.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,2
1.304 reviews
  • Ben de Jong
    Ben de Jong
    5 maanden geleden

    Een geweldige gourmet&bowlen gehad met ons trouw-gezelschap! Lekker eten, vegetarisch was een optie, en er waren pannenkoekjes. Het dessert-buffet was heel nice, inclusief een chocoladefontein. Het personeel was vriendelijk en liet ons er van te voren in om voor te bereiden. Aanrader voor een trouw-evenement!

  • Lesley Scheepers
    Lesley Scheepers
    2 maanden geleden

    Bowlen in combinatie met onbeperkt steengrillen leuk concept. Leuke avond uit gehad de bediening was vriendelijk. De vlees voor het steengrillen was van goede kwaliteit. Kortom voor een leuke avond is dit the place to be!

  • Marieke van Zanten
    Marieke van Zanten
    4 maanden geleden

    Gezellig bowlen met de familie midden in het centrum van Delft. Pluspunten: - ouderwets bowlen. - buffet was lekker en uitgebreid. - leuke kinderhoek - prijzen zijn zeer schappelijk! Minpunten: - duur betaald parkeren - verouderd, bowlingbaan liep paar keer vast. - interieur mag een kleine metamorfose gebruiken.

  • Stephanie
    Stephanie
    een week geleden

    Leuk bowling centrum. Banen wel verouderd en de hekjes werkte niet.. schoenen zijn ook zeer zeker aan vervanging toe. Leuk om hier te gourmetten/bbquen. Voldoende eten en genoeg keus voor een prima prijs.

  • els nebbeling
    els nebbeling
    in de afgelopen week

    Gisteren hier geweest met aanhang ..was heel gezellig. lekker. bowling was leuk en heerlijk gesteengrilld. Was meer dan goed . Kom zeker weer terug .alles van eten was er.zag er goed uit. .

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden