Op meerdere dagen in de week kun je genieten van onze discoshow. Op woensdag- en zondagmiddag doen wij dit op onderstaande tijden speciaal voor kinderen. Op donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagavond biedt Bison Bowling het discobowlen aan met onze DJ en het ‘Roze Pin’-spel. Gooi jij een strike als de roze pin vooraan staat? Dan kun je prijzen winnen op ons Rad van Fortuin!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,3
1.234 reviews
  • Richard van Hoffen
    Richard van Hoffen
    een maand geleden

    We hebben met het gezin een gezellige avond gehad. We hadden het arrangement met een uur bowling en aansluitend grill buffet. Er was genoeg keuze uit vis en vleessoorten. De bediening was erg vriendelijk en gastvrij. Ze maakte leuk contact met de kinderen waardoor ze zich erg op hun gemak voelden. Ik wil eenieder aanraden om hier een gezellige avond te hebben.

  • Jonna van Liempt
    Jonna van Liempt
    2 weken geleden

    Laatst met een groepje vrienden wezen bowlen bij Olround Utrecht. De sfeer is gezellig druk en het personeel is vriendelijk en denkt graag mee! In het begin duurde het steeds heel lang voordat de pinnen werden teruggezet tussen 2 beurten. De meeste van ons waren wat moe, dus we vonden het niet zo erg en dachten "zal wel aan ons liggen, we blijven gewoon wat langer zitten". Toen kregen we 2 keer een technische storing, die de medewerkers gelukkig snel konden oplossen. Daarna werden de pinnen veel sneller terug gezet tussen de beurten. Tip voor anderen: als er iets is, gewoon vragen. Het personeel denkt graag mee!

  • Maartje Hendriks
    Maartje Hendriks
    2 weken geleden

    Verrassend leuk uitje gehad. Fijne ontvangst met duidelijke uitleg. Enthousiaste medewerkers. Wij hadden de 1-2-3 deal, echt waar voor je geld. Eten was lekker, werd ook steeds goed aangevuld. Al met al een leuke middag.

  • J van der L
    J van der L
    een jaar geleden

    Prima bowling baan. Niet mega groot en daardoor niet giga druk ook al zijn alle banen bezet. Laatste keer dat ik hier was zat de bowlingbaan nog in de kelder maar dit is dus heel anders nu. Het is smaakvol opgeknapt en het ziet er gezellig uit met een mooie bar en zitplekken. We hadden een bowling-grill arrangement wat op zich prima werkt want je loopt van de bowlingbaan zo het restaurant in. Het is een beetje gourmetten buiten de deur maar de kwaliteit van de producten waren goed en de bediening snel en vriendelijk.

  • katjabouwmeester
    katjabouwmeester
    een maand geleden

    Geweldige avond gehad- verjaardag met vrienden hier gevierd. En wat een gezellige sfeer, goeie banen, super attente, vriendelijke en snelle medewerkers. Ook bij het reserveren wordt goed meegedacht. Beveel van harte aan ( en dat hoef ik eigenlijk niet te zeggen want t was de hele avond vole bak bezet).

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden