Silverstone Partycenter – Karten, Lasergamen & Bowling

Weerenweg 21-23, 1161 AE Zwanenburg

Bij Silverstone kunt u karten op een spectaculaire kartbaan, lasergamen in een van de grootste lasergame arena’s van Europa, bowlen op een van onze nieuwe LED bowling banen, dineren in verschillende themaruimtes,kinderfeestjes organiseren en nog veel meer.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,3
2.498 reviews
  • Dieneke de Regt
    Dieneke de Regt
    6 maanden geleden

    Wij hebben een kinder feestje gegeven in Silverstone. 2 spelletjes Lasergame en samen gegeten. Silverstone is erg leuk je kan er lasergamen bowlen karten. Je kan het karten door de ramen heen zien en de bowling baan kan je ook zien. De aankleding van de lasergame hal is erg mooi er zijn veel neon lampen een straaljager enge poppen en je hebt niveau verschillen. De kinderen vonden het erg leuk om te doen. De gene die aan de balie werkt en de spellen leid is heel vriendelijk fanatiek en grappig. Het enige wat ik wat minder vond is dat er niet echt baar de groep wordt om gekeken het is echt eten en omgeroepen worden voor je spel. Voor alle overige dingen moet je los betalen. Het zou leuk zijn als er wat vermaak zou zijn tijdens de wachttijden wat geen geld kost. Verder was het personeel allemaal vriendelijk en behulpzaam.

  • Montana
    Montana
    een week geleden

    Super gegeten met de hele familie de Kids 2 potjes laser game helemaal top!! Alleen toen deze mama haar zoon onder de douche wou doen toen we thuis kwamen kreeg ik een hart verzakking de benen van me zoontje zijn pimpelpaars blauw dik door 2 potjes laser game nou blijkt dat het door het vest komt wat ze aan moeten tijdens laser gamen die is ontzettend groot en zwaar waardoor hij de hele tijd tegen de benen van mijn zoontje is aangekomen vesten in kinder maatjes zou echt geniaal zijn hij heeft nog wel een aantal dagen last van ze boven beentjes en dat vind ik wel weer heel jammer want ze hebben het super gehad

  • Marco Bakker
    Marco Bakker
    5 maanden geleden

    We moesten met spoed even wat regelen voor ons basketbal team , aangezien lekkage in de sporthal. Dus dan even bowlen in de buurt. Drankjes gemiddelde prijs .. borrelhapjes lekker , snel op tafel en goede prijzen. Horeca geeft goede service ontvangst balie kan af en toe ineens druk zijn ivm groepen Daarna nog even lasergamen.. Kortom was een leuke en gezellige avond. We komen zeker een keer terug.

  • MT De wit
    MT De wit
    een week geleden

    Goede karten ze hebben vergeleken met andere banen wel een goede snelheid. Alleen ingedeeld met 14 karten dat was iets te druk

  • sonesta q
    sonesta q
    3 maanden geleden

    Leuke kart baan met een goeie combi van langzame en snelle curven. Duidelijk instructies van het personeel. Jas, overal, helm, en muts zitten in de prijs en zijn daar al aanwezig. Je kan ook eten en drinken tussendoor wat het wachten aangenaam maakt. Goede klantenservice en makkelijk te bereiken met de auto. Openbaar vervoer is moeilijker.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden