Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
498 reviews
  • Micha van Eunen
    Micha van Eunen
    een maand geleden

    Leuke plek om te bowlen. Wij waren hier met kinderen, maar er waren ook groepen jongeren die zich net zo goed vermaakten. Het assortiment aan drinken was goed, de hapjes hebben we niet geprobeerd.

  • Aafke
    Aafke
    7 maanden geleden

    We komen hier regelmatig, we doen onze kinderen (en onszelf) altijd een groot plezier met een potje bowlen en daarna gezellig steengrillen. Het is eten is echt heerlijk en de sfeer is gezellig! Een aanrader!

  • Edwin Helsdingen
    Edwin Helsdingen
    een jaar geleden

    Top locatie voor een kinderfeest. Personeel weet wat kinderen leuk en lekker vinden. Grootste verrassing, die komt aan het einde en is echt een top verrassing voor de jarige!

  • Karel S
    Karel S
    4 maanden geleden

    Voor bowlen en kinderfeestjes prima. Gezellig uit eten gaan ook, maar lekker eten dan weer niet. Als je gaat gourmetten krijg je een selectie vlees waar de supermarkt zn neus nog voor ophaalt. De groentes zijn ook minimaal. Al met al een gezellige avond met een minder culinair hoogtepunt dan je mag verwachten.

  • Kevin Kraaij
    Kevin Kraaij
    3 maanden geleden

    Heerlijk avondje met de kinders kunnen bowlen. Zeer vriendelijke, behulpzaam en flexibel personeel. Perfect uitje voor ons op fiets afstand.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden