U kunt 1, 1,5 of 2 uur bowlen reserveren. De bowling tarieven zijn inclusief bowlingschoenen, sokjes, bumpers voor kinderen en ledshow bowling. Op ons eigen parkeerterrein kunt u gratis parkeren.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,2
1.655 reviews
  • Chris Schardijn
    Chris Schardijn
    in de afgelopen week

    Met ons werk hebben we hier naast het bowlen ook gegeten in het restaurant. Alles was goed geregeld en het eten was ook erg lekker 👌

  • Maarten Hurkens
    Maarten Hurkens
    3 maanden geleden

    Leuke plek om een regenachtige dag jezelf te vermaken. Potje poolen, glow golf, sim racen, en natuurlijk bowlen. Ze hebben veel banen in goede conditie. En met het Spark systeem heb je mooie lichteffecten en projectie op de baan. Maar ook andere bowl spelletjes waarbij je je bal over bepaalde plekken van de baan moet gooien voor bonus punten. Leuke afwisseling. Maar volgens mij weet bijna niemand dat het kan, want op alle banen om me heen gebruikte niemand het. Terwijl het voor kids denk ik leuker is dan normaal bowlen...

  • Jos Bouma
    Jos Bouma
    een week geleden

    Ontzettend leuke plek om met z’n allen te gaan bowlen! Erg mooi verlichte banden met verschillende lichteffecten!

  • Gerard Van Bemmel
    Gerard Van Bemmel
    een maand geleden

    Bowling banen zijn prima, maar eten ver onder de maat. Het eetgedeelte stonk naar walm van eten en thuis gekomen konden onze kleren direct in de wasmachine. Kwaliteit eten was zeer matig. We hadden gekozen voor steengrillen. Het vlees was op een bord gelegd op een onaantrekkelijk bergje. Rauwe kip tegen stukjes beef. Dikke witte spierranden van het kippenvlees waren er niet afgesneden. Onbeperkt patat kwam op groot bord en was vrij snel koud. Veel eten helaas blijven staan. Wij betaalden voor het hoofdgerecht ruim 40 euro pp zonder drinken. Voor deze kwaliteit en eetambiance toch te duur.

  • Davy Verhoeven
    Davy Verhoeven
    6 maanden geleden

    Wij hebben hier gebruik gemaakt van de GlowGolf dus niet van de Bowling.... Heel leuke glowgolf met een mooi uitgewerkt muziek thema, Wel maar 15 holes dus je bent vrij snel rond. Parkeer plaats is ruim voldoende voorzien.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden