Locatie

Google Reviews

4,1
626 reviews
  • A. S.
    A. S.
    in de afgelopen week

    Een fantastische ervaring zoals altijd :) een coffee break en lunch met betaalbare prijs. Geen luxe maar simpel en eenvoudig en niet duur. Dame van bediening maakte fout en herstelde het met alle zorg. Wij hebben genoten! Rdampas bedankt voor deze uitje!

  • Isolde
    Isolde
    10 maanden geleden

    Gezellige plek....vriendelijk personeel...maar erg gedateerd. De randen van de baan sluiten niet aan . Ze zijn of te hoog of te laag. Onderhoud nodig! ..ik denk dat er aan gewerkt wordt..... maar de rommel staat er tijdens openingstijden.. 1 baan buiten gebruik. Begin platen zitten los en verbogen. Wel leuke tijd gehad dus als je niet te kieskeurig bent heb je een geweldige dag.

  • Barry van de Klundert
    Barry van de Klundert
    een week geleden

    Een leuk en betaalbaar uitje, maar slecht onderhouden banen. Ik vraag me af wanneer daar voor het laatst iets aan gedaan is. Er wordt in ieder geval niet regelmatig een rondje over de banen gedaan. Wel gezellige locatie en bedienend personeel was ook aardig.

  • Mantha
    Mantha
    een maand geleden

    Wij proberen al sind een week hier te gaan midgetgolfen maar staan elke keer voor een dichte deur. Openingstijden kloppen niet. Nu is onze vakantie voorbij en we blijven op de kaartjes zitten. Nog een keer naar nederland rijden voor een potje midgetgolf doen we natuurlijk niet. Geld betaald voor niks...Leuke aanbieding ist dat!!👎👎

  • Sebastiaan P
    Sebastiaan P
    3 weken geleden

    Minigolf is best ok hier. Kunstgras is heel, maar kunstwerken kunnen wat onderhoud gebruiken. Horeca is duur en slechte service. Simpele kroket duurt 40 minuten

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden