De enige Indoor Adventure Minigolf in Nederland met kunstgrasbanen die aangelegd zijn in een tropische tuin.

Een unieke belevenis voor jong en oud !

Zin in een sportief en gezellig uitje? Breng dan een bezoek aan Indoor Adventure Minigolf
in Waarland, tussen Alkmaar en Schagen, vlakbij de Noord-Hollandse kust.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,6
57 reviews
  • Annelies K.
    Annelies K.
    3 maanden geleden

    Leuke baan, goede lengte (iets meer dan een uur met zn 4en). Geen last van weer en wind. In de winter is het 18 graden, prima te doen. Ik vond het wel aan de prijs (35 euro voor twee volwassenen en twee kinderen). We waren er op zaterdagmiddag en we hoefden niet vaak te wachten.

  • A.S. Detmar
    A.S. Detmar
    3 weken geleden

    1e paasdag de overdekte midgetgolfbaan in Waarland bezocht Het geheel is gevestigd in een een kas waarvan er vele staan in Waarland. Tevens is er in de kas een vlindertuin. De midgetgolfbaan en vlindertuin zijn apart van elkaar te bezoeken Parkeren kan voor de deur. Bij binnenkomst is er de mogelijkheid om de jassen onbewaakt achter te laten Wij kozen er voor om de jassen in de auto achter te laten. Je jas aanhouden is van wege de warmte echt geen optie. De midgetgolf is 15 banen van verschillende niveaus lang Met z'n 5en waren we daar ongeveer 5 kwartier zoet mee. Daarna is er de mogelijkheid om de Vlindertuin, extra betalen, te bezoeken. Almet al ben je met 5 personen een €80,-- verder. Dat is voor een 2 uur vermaak best wel geld. Daarna nog wat gebruiken in het horeca gedeelte. Dan loopt het bedrag op tot over de €100,--. Is het leuk om te doen? Zeker wel, vooral met wat minder weer. Zomers zal het snel te warm worden. Echter is het niet een volle middag en dan kan het voor een gezin met 3 kinderen wat prijzig worden.

  • Liza Bellis
    Liza Bellis
    3 maanden geleden

    Het golfen was gezellig met de kids. We hebben ons prima vermaakt. Bij de balie kan je vissen voer kopen om de vissen onderweg te voeren erg leuk voor de Kids. - punt de koffie bij de koffie corner lijkt oploskoffie investeren in een goede bonenmachine zou fijn zijn.👍

  • Anke hillier
    Anke hillier
    een jaar geleden

    Leuke baan, prachtige tuin. Minpuntje: het was echt te druk. Elke keer wachten en we moesten kriskras door de banen heen. Ondanks dat voor herhaling vatbaar. Tip: het is echt HEEL warm en erg vochtig. Luchtige kleding en iets te drinken meenemen is geen overbodige luxe!

  • Quinty
    Quinty
    4 maanden geleden

    Erg naar onze zin gehad. De banen zijn leuk en uitdagend. Zeker een aanrader!

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden