GlowGolf maakt van minigolf (of midgetgolf) een unieke belevenis. Op het 18 hole parcours maak
je een reis door kastelen, langs ridders, jonkvrouwen en draken. Het parcours is geheel overdekt en uitgelicht met black lights, waardoor alles licht geeft!
Kom jij een balletje slaan?

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,1
323 reviews
  • André van Haeren
    André van Haeren
    2 weken geleden

    Leuk tijdverdrijf als het buiten wat minder lekker weer is. Ook leuk voor kinderen (banen zijn niet al te moeilijk).

  • Sara NL
    Sara NL
    5 jaar geleden

    Leuk en netjes gemaakt. Gratis parkeren van roompot vakantie park en leuk om daarna beneden te kunnen zitten voor een ijsje of dankje. De trap erheen is erg stijl maar er is een lift die de medewerker kan openen. Ik kreeg een 10% kortingsbon bij receptie van naast gelegen Roompot vakantiepark Arcen. Ik mocht als ouder gratis naar binnen omdat ik niet meedeed. Er was alleen 1 andere groep binnen. Je gaat van ruimte naar ruimte en in ieder stuk zit er 2 of 3 onderdelen. Voor 2 euro verkopen ze een papieren 3d bril die niet handig is in gebruik. De kinderen vonden het niet fijn om te dragen.

  • B Jansen
    B Jansen
    3 maanden geleden

    Leuke effecten door glow in the dark en hiermee onderscheidend van iedere reguliere midgetgolfbaan. Overzichtelijk en een leuk tijdverdrijf tijdens een verblijf in het vakantiepark. Zeker bij slechtere weersomstandigheden.

  • Thijs 1982
    Thijs 1982
    een jaar geleden

    Erg mooi gemaakte minigolfbaan, met heléél veel black light lampen. Redelijk grote banen, druk bezocht, er hadden wel wat meer hindernissen in de banen mogen zitten zoals bruggetjes, heuvels etc.

  • Roberto Brink
    Roberto Brink
    9 maanden geleden

    Eenvoudige GlowGolf baan, vooral geschikt voor kleine kinderen. Banen zijn veelal hetzelfde met weinig bijzonders ertussen, dus vrij saai. Er wordt achter elkaar aan geboekt, dus houd rekening met regelmatig wachten. De info op de site klopt niet en de mensen achter de balie begrijpen klantvriendelijk niet helemaal. Wij waren er netjes 6 min. van tevoren en moesten wachten omdat we 'te vroeg' waren. Mensen na ons waren ook te vroeg maar konden wel afrekenen en kregen materialen om te starten.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden