Golf in the Dark in Woerden is een van de leukste indoor glow in the dark minigolfbanen van Nederland! Er zijn 18 holes en de ruimtes zijn allemaal airconditioned.
Ook zeer geschikt voor volwassenen!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,3
383 reviews
  • Eva Hol
    Eva Hol
    3 maanden geleden

    Wat een leuke binnenspeeltuin! Doordat ze in de weekenden en vakanties met ochtend- of middagshifts werken, is het nooit te druk. En de tafels staan niet dicht op elkaar, zodat ouders ook gewoon een fijne plek hebben om te zitten. Heel anders dan een Ballorig of MonkeyTown dus. Ook vond ik het heel schoon binnen. Bestellen kun je via een QR-code op tafel en het wordt gewoon gebracht. Naast het spelen in de pretfabriek kunnen kinderen vanaf 8 jaar ook Glow in the Dark-golfen. Onze oudste twee kinderen hebben dit gedaan en vonden het fantastisch! De lunch was ook lekker, niets op aan te merken. Iedereen heeft zich hier prima vermaakt en we komen graag nog eens terug!

  • Rafaëla Phaf
    Rafaëla Phaf
    een week geleden

    Heerlijk, geen overheersende schreeuwerige muziek maar slechts achtergrondmuziek! Verder heeft het alles wat onze kindjes nodig hebben; trampolines, glijbanen (inclusief zo eentje met onderlegger), disco, klimtoestellen, baby/Peuterhoek en zelfs een eenvoudig verkeersplein. Wel jammer trouwens dat een aantal van die rijdende paardjes kapot waren, maar ik kan me zo voorstellen dat dat hard gaat met kinderen (en ze zullen ook niet goedkoop zijn ).. Eten en drinken was ook goed! Misschien niet super goedkoop, maar prijs kwaliteit wel. En jullie moeten toch ook nog ergens winst op kunnen maken? En we mochten ook nog aan het rad draaien, superleuk want we wonnen een entreekaartje voor de volgende keer. Personeel was erg vriendelijk. Tot de volgende keer!

  • Cock de Jong
    Cock de Jong
    een maand geleden

    Mijn kleinkinderen vonden het geweldig. Ze waren helemaal weg van de suikerspin machine

  • RSylvia
    RSylvia
    een jaar geleden

    Vandaag hebben wij een kijkje genomen bij de pret fabriek. De weg ( met de auto ) was goed te doen. Het was vrij afgelegen op een industrieterrein. Parkeerplekken zitten aan beide zijde van het gebouw wat ik eerst verwarrend vond. Super vriendelijke medewerkers. Bij binnenkomst gelijk een duidelijke balie. Leuke binnenkomst dmv interactieve decoratie. Wat mijn zoontje vooral enorm leuk vond! Toiletten zijn goed voorzien van een verschoon plek voor baby’s, en grote en kleinen wasbakken/toiletten. Ze hebben ook loop karretjes voor baby’s dat vond ik zeer verrassend ! Het eten is dik voor mekaar! Ben zelf een kieskeurige eter, heb een heerlijk broodje zalm gegeten. Er was wel wat verwarring omdat er op de kaart stond met roomkaas, maar dit bleek paturain te zijn. Broodje was wel hard ik zou het met een kunstgebit afraden. Mijn zoontje heeft zich enorm vermaakt. Dit vooral omdat hij zelf kon glijden (veilig!) En dit kan hij wel 10 x doen. Het peutergedeelte is erg aangenaam als er bijna niemand is. Het is niet heel groot, dus het is het prettigste als er weinig mensen zijn. Het is er lekker warm, en niet steen koud. De decoratie en verschillende dieren zij erg leuk! Verder was ik ook heel aangenaam verrast over het aanbod van activiteiten. Zo kan je er knutselen kleuren naar de interactieve dieren luisteren die zingen als je op de knop drukt. Je hebt van die gekke hobbel paartjes, en ook soort van wheely bug autootjes. En de super spannende rode glijbaan die recht naar beneden gaat dat was voor mij als mama even spannend Nog een groene glijbaan die ook vrij hard gaat. Ze hebben goede trampolines. Een luchtkussen met glijbaan en dino uiterlijk. Disco lichtjes in de zaal en leuke picknick tafeltjes met vlaggetjes voor een feestje. Tafeltjes vrij wel allemaal in het zicht van de kids. Ze hebben een leuke ballen fontein die je met een knopje kan aandrukken en dan zuigt hij alle balletjes omhoog en gooit ze in de lucht. Enige minpuntje was dat ik de vloer erg vies vond. Soms vond ik een patatje in de ballenbak Of een geplette druif op de grond, allemaal koekjes op de trampolines. Het zou misschien een goede schoonmaker missen. Verder dik in orde voor 2/3 uurtjes. Er zijn wel weinig kluisjes maar ik heb het gevoel dat niet veel mensen er gebruik van maken.

  • Lora Nevrid
    Lora Nevrid
    3 maanden geleden

    De eerste keer er geweest met onze dochter (1,5+ jaar) , na wat ik op de site gelezen had sprak het mij aan (schoon, veilig en gezellig.) Emaal daar had ik het groter verwacht maar het zag er gezellig uit. Schoon was het er helaas niet, zo vies al het zand en enorme smerige stof wolken en het stof en troep aan de (binnen)zijkanten van de toestellen dit was echt té helaas.. (ik ben zelf interieurverzorgster dus het viel gelijk op). In het peuter gedeelte kon ik het niet echt veilig noemen aangezien bepaalde speeltoestellen daar in gewoon helemaal kapot waren en de draadjes eraan hingen.. Het eten was echt goed, heerlijke salade, poffertjes en tosti. Het personeel was heel vriendelijk. Onze kleine meid heeft zich vermaakt en wij ook.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden