Kom bij ons biljarten, poolen, snookeren en darten, gezellig onder het genot van een drankje en hapjes.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,2
179 reviews
  • suzan19791
    suzan19791
    een week geleden

    Gemoedelijke sfeer, leuke medewerkers. Fijne plek om voor een goede prijs lekker te ontspannen tijdens een potje poolen.

  • René Brouwer
    René Brouwer
    12 maanden geleden

    Grote zaak waar je een potje kan biljarten, snookeren, darten of poolen. Veel ruimte tussen de tafels. Je kan er ook een knabbeltje krijgen en wat drinken.

  • Core
    Core
    een jaar geleden

    Ontzettend hartelijke uitbater, ongeacht op welk tijdstip je aankomt is hij de vriendelijkste vertoning en zal je altijd nog aan een tafel en een drankje kunnen helpen. Ik heb het keer op een keer een solide keuze gevonden voor een relaxt einde van een avondje in Rotterdam en omstreken. Ontzettend veel tafels dus er is vrijwel altijd plek.

  • MineThomGames
    MineThomGames
    4 maanden geleden

    Leuke plek om te poolen, darten of wat te drinken. Ook erg vriendelijk en gezellig personeel. En dat voor een goede prijs :)

  • Remy Willemstein
    Remy Willemstein
    10 maanden geleden

    Mijn vaste (pool/dart) café. Vriendelijk fijn personeel waar praktisch iedereen mee klikt. Fijne en kwaliteits tafels. Lekkere drankjes. Een hele fijne plek om relaxed een avondje te poolen. Darten of gewoon een drankje te doen aan de bar. Alleen, als stel, of met een een groepje. Er is altijd voor ieder wat wils 💯

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden