Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,7
504 reviews
  • Dieter Jesich
    Dieter Jesich
    een maand geleden

    Het was erg druk en kwamen zo maar langs op zaterdagavond. Voor poolen was de wachttijd meer dan een uur. Snooker half uur a drie kwartier. Daar hebben we op gewacht om toch niet voor niets te zijn gegaan. Dus geen wachttijd om binnen te komen en wat te drinken en/of een (bord)spel te spelen. Vooraf reserveren is dus wel beter. Voor de rest gezellig en vriendelijk personeel die meedenkt

  • San Snelders
    San Snelders
    een jaar geleden

    Wat fijn dat er nog snooker kan worden gespeeld in de hoofdstad. De gastheer is vriendelijk en behulpzaam en heeft kennis van het spel en de zaak. Raadzaam om even te reserveren want veel snookertafels zijn er niet meer te vinden in Amsterdam helaas. Ook voor een spelletje of een potje Pool kun je hier terecht. Prijzen zijn gewoon redelijk te noemen en ook voor een drankje of hapje kun je hier prima terecht. Wij komen zeker nog een keer terug.

  • Remco Sikkens
    Remco Sikkens
    2 maanden geleden

    Leuke biljarthal maar je moet wel weten dat ze er zijn . Vanaf buitenaf lastig te herkennen. Vriendelijk personeel . Snooker , Pool, shuffleboard en veel meer bordspellen beschikbaar. Helaas geen sterke drank omdat het een sportvereniging is. Vrij druk dus reserveren van biljarttafels is aan te raden.

  • Isabella Huizing
    Isabella Huizing
    een maand geleden

    Leuke plek. Top eigenaren en super personeel!

  • Vince Koebeer
    Vince Koebeer
    een maand geleden

    Had het reuze naar mijn zin en ik ga er vaker heen

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden