After a successful first year of NOW&WOW CLUB we are still evolving into bigger and better things.
From the beginning of September NOW&WOW CLUB will be a platform for international promoters of electronic music and creative disciplines. NOW&WOW CLUB is giving 3rd party promoters a platform to host their own club editions to celebrate the nightlife of Rotterdam.

Categorieën

Google Reviews

3,5
153 reviews
  • Ludo Wildenbeest
    Ludo Wildenbeest
    4 maanden geleden

    Afgelopen weekend naar een feestje geweest. Parkeren is onduidelijk en een drama. 1,5 uur buiten in de regen in de rij gestaan. Daarna werd iedereen door de beveiliging binnenstebuiten gekeerd. Zeker gezien het soort feest was dit belachelijk. Erg negatieve en dreigende sfeer van de beveiliging. Bij het halen van de munten zijn de bakjes van de automaten zo gemaakt dat alle munten op de grond vallen. Dit bij veel mensen gezien. Na de munten wat drinken gehaald. Ongeïnteresseerd bar parsoneel. Bestellingen werd en verkeerd aangeboden en er werd teveel munten voor gevraagd. 4munten voor een bier en wijn wat normaal 2,5 is. Na heel lang discuseren werd er nog 1 munt terug gegeven. De locatie lijkt leuk maar omdat iedereen aan de zijkanten van de grote zaal niet kan lopen vanwege de buizen, krijg je continu in het midden van de zaal lopende mensen die je dans verstoren. Gelukkig was er wel pizza en broodje worstmaar bij de eerste hap is dit een grote teleurstelling. Zelfs al zou je bij de McDonalds pizza bestellen is het nog beter dan hier. En dus ook veel te duur. Bij het plassen mag je geen flesje mee naar boven nemen. Dit is dus gelezen van ander reviews niet consistent. De mensen op het feest waren gelukkig wel gezellig en er is boven voldoende lounge plek. Helaas gaat niemand van ons ooit nog naar deze locatie. Er zijn wel beter leukere feestjes/locaties.

  • Jikke Wisserhof
    Jikke Wisserhof
    2 weken geleden

    Locatie is niks mis mee (op de trappen na mischien, maar goed dat boeit mij niet heel veel, rook toch niet). Maar het personeel en monopolie gedrag is wel diep triest, 10 euro voor n locker, zelfs op verknipt zijn die nog goedkoper, 3,50 voor wc, en kranen die zo erg dicht geknepen zijn dat je nouwlijks je handen kan wassen, laat staan drinken / vullen. Oftewel, als je voor 20 euro n ticket hebt voor een rave daar ga er maar vanuit zeker nog n extra 30 tot 40 bovenop kwijt te zijn aan eten, water, wc en kluisjes. Personeel / schoonmaak heeft allemaal een depressie ofzo, heb nog nooit zulke chagrijnen gezien jezus. (na het feest)

  • Krzysztof Roman
    Krzysztof Roman
    een week geleden

    Afgelopen weekend naar de easter glow party geweest. Alles was prima geregeld heb niks gemerkt van de *agressieve* beveiligers zoals veel mensen hier zeggen. Prijzen waren wel duur je bent ongeveer 5 euro kwijt per flesje water.

  • Danny G
    Danny G
    een week geleden

    Iemand stelde mij voor om een avondje te stappen in Rotterdam dus zodoende hier beland. Na lang in de rij te staan schrok ik toch wel een beetje wat hier binnen allemaal gebeurd. Er wordt hier zoveel weg gesnoven, dat zelfs Pablo Escobar jaloers zou worden. Half naakte vrouwen en mannen, ik ben benieuwd wat zij tegen hun ouders vertellen als ze zo de deur uit gaan. Ik zal u vertellen, mijn dochter mag zo de deur niet uit.

  • Smyntha Klyne
    Smyntha Klyne
    een maand geleden

    De perfecte locatie voor een goeie techno rave! Ooh en de skyline van Rotterdam is perfect te zien vanaf hier!

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden