De Garaazje poolbiljart snooker & darts bevindt zich in het uitgaanscentrum van Sneek. Het is de plek waar je ’s middags gezellig een potje kan spelen, maar ook een ideale gelegenheid om je uitgaansavond te beginnen.
Er is voor ieder wat wils: 8 pooltafels (9ft), 1 snookertafel, 2 carambole biljarts en 3 dartbanen (bij het darten is een consumptie verplicht).

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
137 reviews
  • Lennard Wagenaar
    Lennard Wagenaar
    3 weken geleden

    Ik geef 1 ster omdat ze ons bedrogen ik had met een paar jongens voor 2 uur20:00 tot22:00een pool tafel gereserveerd en een uur later voor 1 uur van 21:00 tot 22:00 toen deden ze moeilijk dat we niet met 7 man bijèèn pooltafel mochten (een uur later zaten er meer dan 15 man om een andere tafel en niemand zij er wat van) dus zij die mevrouw "pak deze tafel maar" het was een tafel rechts van waar ik had gereserveerd. Dus wij dachten ze ons ze spaart ons een extra uurtje. Toen de tijd omging gingen de lichten niet gelijk uit en dus speelde ik met mijn vriend nog even het spel uit daarna kwam die vrouw als jullie nog langer door spelen komt er geld bij op ( 5minuten na de 22:00) dus zij foet de rekening en heet een extra uur er bij gedaan plus 5€ omdat we eerder begonnen en 5€ omdat we een klein beetje door speelde. omdat ik voor een tafel voor 2 uur had en een voor 1 uur maar die mevrouw had gezegd dat we hier wel mochten.

  • Steven Koenen
    Steven Koenen
    4 maanden geleden

    De beste plek om te poolen. Goede tafels, goed en aardig personeel. De prijzen zijn erg goed en is is genoeg ruimte rond de tafels. De keu’s worden goed onderhouden, er wordt goede muziek gedraait en het is zeer hygiënisch .

  • Jason Thompson
    Jason Thompson
    3 weken geleden

    Ze hebben ons gescammed, ze hebben omdat we 1 minuut doorspeelde 4€ extra gerekend…

  • Bas Molenaar
    Bas Molenaar
    in de afgelopen week

    Super knus tussen de schemelampen poolen, snookeren of darten. Fijn personeel, bediening aan tafel!

  • Eeltje Jan “Looney” vd Werf

    Hele goede biljartruimte. Wij hebben er gezellig een paar potjes gespeeld.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden