Wij zijn een middelgroot, luxe saunabedrijf, gevestigd in een oude Saksische boerderij, landelijk gelegen onderin de provincie Drenthe. GENIETEN en GASTVRIJHEID worden hier nog met hoofdletters geschreven.
Ervaar de rust in onze boomgaard tuin, waar de kikkers nog kwaken. Schommel en dommel in een van onze hangmatten, of word streeploos bruin op een van onze vele ligbedden.

Je kunt op een dag genieten van diverse baden en acht verschillende sauna’s, waaronder onze befaamde grotsauna. Ons paradepaardje is de recent gerealiseerde zoutsteencabine. Onze hooibergsauna is sinds kort gesloten, maar er wordt hard gewerkt aan de realisatie van een prachtige nieuwe sauna.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
526 reviews
  • arinda tuller
    arinda tuller
    in de afgelopen week

    Zondag 21 april geweest. Geboekt last minute. Eigenaren waren meer dan coulant. Het was voor ons een nieuwe sauna en we zijn bekend met diverse sauna's in de regio. We zagen het als een nieuwe belevenis. Dit is het ook geworden. Enorm gastvrij, hygiëne top. Ook hier weer iets dat uniek is, moet je gewoon beleven. De tuin komt in bloei en zal ook iets bijzonders worden. Wij komen in ieder geval weer. Echt een aanrader!

  • Eline
    Eline
    een week geleden

    Heel fijne sauna voor een hele goeie prijs! De grot sauna ook erg gaaf, en het zwembad + bubbelbad ook heel goed verwarmd. Vriendelijk personeel, kan er niks slechts over zeggen! Nieuwe vaste klant erbij

  • Stephanie Herrema
    Stephanie Herrema
    in de afgelopen week

    Heel blij met de badkledingdag! Dit was mijn 1e sauna bezoek terwijl ik om de hoek woon. Ik vond het erg prettige sauna's. Voor mij was het een voordeel dat het wat rustiger was. Heerlijk gegeten!

  • Martijn Kooyman
    Martijn Kooyman
    3 weken geleden

    Sauna Zuidwolde is na 9 maand gesloten te zijn geweest weer geopend. Erg leuke keuze uit diverse soorten sauna's waaronder een grot sauna. Erg lekker eten en smoothies. Het personeel is zeer vriendelijk, en de eigenaars laten zich goed zien. Zeker een aanrader!

  • Eugene a
    Eugene a
    2 weken geleden

    De nieuwe eigenaren zijn erg vriendelijk en ook het personeel. Prima sauna met vriendelijke prijzen, ook de horeca is normaal betaalbaar. Erg mooie opgiet sauna en grote sauanagrot

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden