LOFF Wellness – Sauna, Privé Sauna, Floaten, Beauty & Welness

Griekenlandlaan 26, 9403 DZ Assen

LOFF is een begrip in de beauty- en wellnessbranche, en niet alleen in Assen en Drenthe. Vanuit het hele land komen mensen het ‘LOFF-gevoel’ ervaren. En of je nu voor een gezichtsbehandeling of de privésauna komt: iedereen wordt warm en persoonlijk behandeld. Letterlijk en figuurlijk.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,7
272 reviews
  • Reza Hakkers
    Reza Hakkers
    2 weken geleden

    Vriendelijke dames, mooie plek, mooie ruime floatkamer met alle privacy die je nodig hebt. Maaaaaar als je een float sessie van 45 min boekt betekent dat dus eigenlijk alleen maar 30 min (blijkt bij aankomst) + 15 min om je af te spoelen en aan te kleden. Beetje jammer. Dit is natuurlijk geen eerlijke verkoop van het management dus mijn advies is om de prijs en wat je ervoor krijgt eerlijk te omschrijven op de website.... Verder alles prima maar in verhouding is het dus prijzig als je 37.50 euro betaald voor 30 min vergeleken met andere aanbieders.......

  • Francesca Den Dekker
    Francesca Den Dekker
    11 maanden geleden

    Super aardige dames. Via insta zag ik dat er een plekje vrij was goed contact gehad massage was fantastisch en ook het floaten was een aanrader. Erg duidelijke uitleg en werd goed voor je gezorgd heel fijn. Kom zeker weer een keer terug!

  • Jackie Snippe
    Jackie Snippe
    een jaar geleden

    “Heerlijk genoten! Het floaten was een ervaring. En de massage was echt top, waren super ontspannen! Na tijd heerlijke genoten van een cake party! Personeel was ook vriendelijk! Heel fijn! Komen zeker nog is terug!”

  • Annemarie D
    Annemarie D
    11 maanden geleden

    Onwijs genoten van het arrangement floaten met hotstone massage. Echt een luxe gevoel voor een zeer redelijke prijs. De high tea was ook geweldig verzorgd. Dit was zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de goede zorgen!

  • Fred Prakken
    Fred Prakken
    een week geleden

    Lekker relaxed floaten en daarna een heerlijke massage. Uitstekende ontvangst en begeleiding van het personeel!

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden