Relax lekker rondom het zwembad, uitgestrekt op een luxe ligbed, of genietend van hapjes & drankjes op het mooie terras bij SpaVeluwe!
Baden van lekker warm tot verfrissend koel, ruim voldoende parasols of toch liever bakken in de zon? Alles staat voor u klaar voor een perfecte dag van ontspanning met heerlijk eten…

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
222 reviews
  • Вадим Илюшенко
    Вадим Илюшенко
    in de afgelopen week

    Ik vond het erg leuk, verschillende soorten sauna's, je kunt er heerlijk eten en drinken. Het is ook gezellig.

  • Marc Commandeur
    Marc Commandeur
    in de afgelopen week

    Prachtige sauna met veel verschillende sauna's, een groot buitengebied en een goed restaurant

  • Monica
    Monica
    6 maanden geleden

    Fijne sauna met een relaxte sfeer. Genoeg faciliteiten en minder massaal dan de grote ketens.

  • Lisette
    Lisette
    4 jaar geleden

    Update: inmiddels 3x geweest en ben nog steeds erg te spreken over deze sauna. Nu ook tijdens een heerlijke warme dag geweest en dan is het fijn vertoeven op het dakterras. ............. Heerlijk dagje sauna. Het was lekker rustig. (Een van de redenen waarom ik in de weekenden sauna's vermijd.) Er is heerst een fijne knusse huiselijke sfeer waardoor je jezelf op je gemak voelt. Het personeel is vriendelijk en ik kreeg eerst een rondleiding omdat dit mijn 1e keer bij sauna Velp was. Dat was fijn. Wat wel een nadeel zou kunnen zijn is dat deze sauna midden in een wijk ligt. Vlak in de buurt staat een hoog appartementencomplex die uitzicht heeft op het terras. Ik denk dat dit voor sommige gasten minder fijn is. Voldoende sauna mogelijkheden. Wel mis ik persoonlijk in de souterrain een dompelbad. Je moet nu best ver lopen om er te komen. Wel voldoende douches beneden. Ook is er beneden een groot aantal koude douches deze keuze snap ik niet helemaal. De sauna's zijn prima en ruim genoeg. Ik heb heerlijk gegeten. Het is jammer dat je geen foto kan maken want mijn lunch was een plaatje. En erg lekker!! Ik ga hier zeker een keertje terug.

  • B. van den Broek
    B. van den Broek
    een jaar geleden

    Mooie en ruime sauna met veel verschillende faciliteiten. Ook bij drukte voldoende ruimte om te ontspannen. Goede kaart voor lunch en diner, vriendelijk personeel.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden