Welkom bij Betuwsch Badhuys… een prive spa midden in de prachtige Betuwse contreien. Hier kom je echt tot rust! Door het kleinschalige karakter kunt u rekenen op gastvrijheid, aandacht en een team wat u vol passie in de watten legt!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,8
305 reviews
  • Melanie Seelen
    Melanie Seelen
    een week geleden

    We hebben genoten van het arrangement. Met deze prijs 499,- verwachten we echter wel dat alles top is. Er waren wel wat minpuntjes. Zelf had ik een zwangerschapsmassage (heb het vaker gehad), maar deze kon beter. Het gat in het kussen was te smal waardoor je je hoofd niet naar beneden kon leggen. Dat was voor mij een stuk minder ontspannend. De Welness was prima, alleen vielen de douches tegen. Water was niet heel warm en de straal is vergelijkbaar met de douche in de voetbalkleedkamers. Je wil toch lekker douchen. Verder is het bed aan de kleine kant en was het jammer dat je de verlichting in de slaapkamer niet kon dimmen of een nachtlampje aan kon doen. Daarbij was de verlichting geschakeld met het washok (van het personeel) en de toilet dus als je s’nachts naar de wc gaat moet het felle licht in de slaapkamer aan toen ik bij het personeel aangaf dat het lampje boven het bed het niet deed of dat ze nieuwe batterijen erin wilde doen was het niet mogelijk en gaf ze aan dat het niet goed meer werkt. Ze vroeg of wij zelf misschien technisch waren Je betaalt wel 500 euro. Klaag niet snel, maar prijs kwaliteit is niet in verhouding. Het ontbijt was wel echt TOP!

  • Jolisa Stigt
    Jolisa Stigt
    een maand geleden

    We hadden het xl arrangement met overnachting. Sauna's en baden waren fijn. Massages ook, werd aan de wensen voldaan. Personeel was zeer vriendelijk. Eten was erg lekker. Verse sapjes en noten bij de gerechten. Gastvrije plek, zeker genoten en dus een aanrader! Kleine puntjes: geen (prive) uitzicht naar buiten, borrelplank was niet zo bijzonder en hadden iets "luxer" bed verwacht voor de uitstraling/kosten die de b&b heeft.

  • Anja Roos
    Anja Roos
    een maand geleden

    wij hebben nu twee keer een duo massage gedaan en die zijn erg goed bevallen, de banken zijn lekker breed dus je hebt lekker de ruimte om goed te liggen. De ruimte voelt goed aan en je bent echt even aan het ontspannen, het is voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

  • Kim van Rooijen
    Kim van Rooijen
    2 maanden geleden

    Heerlijke massage gehad! Extra aandacht besteed aan de knopen in de schouders. Erg prettig! De lunch was heerlijk en gevarieerd. We kregen zelfs een drankje van het huis! Zal zeker nog vaker terugkomen!

  • Rox 92
    Rox 92
    4 maanden geleden

    Gister een zwangerschapsmassage gehad. Hier hebben ze een speciaal kussen voor waarbij je ontspannen op je buik kunt liggen. Dit was fantastisch! De 50 minuten zijn omgevlogen. Ik werd zeer gastvrij en prettig ontvangen. Ik zou dit aan iedere zwangere dame kunnen aanraden!

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden