Toe aan een dag complete ontspanning? Bij wellnessresort Zwaluwhoeve ben je aan het juiste adres! Dit resort te midden van Nederland beschikt over tal van sauna’s, stoom- en zwembaden. Warm de spieren op in het Kruidenbad, prikkel jouw zintuigen in de Boomgaardsauna’s en ervaar de magie van het hoge noorden in de Noorderlicht sauna; alsof je in Lapland bent. Bij Zwaluwhoeve ervaar je hoe fijn wellness is!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

3,8
5.040 reviews
  • Lenie van Kleef - Duivenvoorden
    Lenie van Kleef - Duivenvoorden
    in de afgelopen week

    Ik had gisteren wat recencies gelezen, en dacht...hmmm en een heleboel helaas negatief....maar,.... ik ben vandaag met dochter(ik voor het eerst) en mijn dochter al 2x eerder, en ik ben uitermate positief,!! Rond half 11, het "leek" erg druk, maar eenmaal binnen viel dat reuze mee! Fijne ontvangst En de div. sauna's en buiten /binnen baden waren heerlijk, en zeker niet druk, volop genoten. Het zag er allemaal keurug netjes en verzorgd uit! Lekker gegeten, ok, dat is idd wel vrij prijzig, maar als je dit niet al te vaak doet is het zeker de moeite waard!! Ook het personeel in het restaurant, erg aardig! Voor mij zeker voor herhaling vatbaar, vond het een heerlijke dag👍

  • Beau Ekkel
    Beau Ekkel
    in de afgelopen week

    Gisteren gebruik mogen maken van de faciliteiten van de Zwaluwhoeve. Ik heb het erg lekker gehad. Sauna's waren niet te druk ook niet rustig maar voor zondag had ik deze drukte misschien ook wel aan zien komen. Met een dagkaart van 25 euro (wat een prima prijs is) goed kunnen genieten, van alle sauna's en baden. 1 kanttekening. Het eten en vooral de flesjes water a €5,- per flesje. Verschrikkelijk prijsstelling. €18.95 voor een broodje carpaccio. Gelukkig werd het live voor je gemaakt, een "voorstelling" haha. Personeel van restaurant en de opgieten was erg vriendelijk en aardig. Overall erg genoten, maar voor de totaalprijs kun je ook bij andere sauna's terecht.

  • Tessa Hassing
    Tessa Hassing
    een week geleden

    Helaas eenmalig voor mij! Het eerste ontvangst was onvriendelijk bij de balie. Daarna nog door een vriendelijke dame maar dat is mosterd na de maaltijd.. De sauna's zijn verouderd, er is geen "belevenis". Het eten is absurd duur! €15 voor een broodje?! €20 voor een karige salade?! Wij zijn maar een aantal uur geweest en eerder weg gegaan dan gepland. De massages waren wel aangenaam en vriendelijke dames.

  • Jacq kiee
    Jacq kiee
    een week geleden

    Fijne sauna maar zoals alle saunas zijn de restaurant prijzen niet normaal hoog. Dit maakt dat je veel minder vaak bij ze langskomt wat klandizie kost. Baden en saunas schoon. Jammer echter dat de scrubruimte douches kapot waren en de twee jacuzzi's het niet deden. Wel erg druk vooral bij de opgietingen.

  • Maaike Baas
    Maaike Baas
    een week geleden

    Afgelopen zondag met 5 meiden voor een vrijgezellenfeest naar de Zwaluwhoeve. Wij hebben het all inclusive arrangement genomen waarbij we lunch,diner,dessert en koffie of thee met gebak hadden en 3 drankjes . We hadden heerlijk weer. Wat fijn zou zijn is als er mogelijkheden zijn om handdoeken wat te laten drogen, ze worden anders op een gegeven moment wel erg nat en koud. Verder heerlijke dag gehad.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden