Eigenlijk moet je het “live” komen meemaken, maar ook hier beleef je al een klein beetje de Heuvelrug: “Garantie voor gezellige ontspanning!”

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,7
914 reviews
  • Erwin Vasbinder
    Erwin Vasbinder
    4 maanden geleden

    Fijne plek met veel verschillende soorten en temperaturen sauna's en zwembaden zowel binnen en in de tuin. Dit is één van de weinige sauna's waar kinderen ook welkom zijn (uiteraard wel onder toezicht en zonder gegil, bommetjes etc). Onze dochters vinden de vissensauna (uitzicht op tropisch aquarium) altijd fantastisch. Verder diverse opgietingen en de laatste keer rond de feestdagen waren er gratis oliebollen. Het is ruim opgezet, dus ook als het druk is, voelt het nog oke. Prima restaurant en behulpzame bediening. Is goed te bereizen met de auto vanuit Utrecht. Je begrijpt dat we hier al diverse keren terug zijn gekomen.

  • Kris Raats
    Kris Raats
    in de afgelopen week

    Hele fijne sauna. Blij dat ik met mijn dochter van 10 hier nog naar toe kan. De sauna neemt eigen verantwoordelijkheid in de indeling van de hoeveelheid kinderen en spreekt ouders ook aan waar nodig. Dit is zover ik er was niet nodig geweest. Zo jammer dat heel veel sauna's geen kinderen meer toe laten. De slechte verpesten het weer voor de goede. Lekker eten en vriendelijk personeel met veel variëteit in saunas.

  • Juan B.
    Juan B.
    3 weken geleden

    Wij waren op vakantie in dit gebied en hebben hier een fantastische dag beleefd. Het begon al met de zeer hartelijke en professionele ontvangt. Wij waren hier nog nooit geweest en kregen daarom tot onze verrassing gratis heerlijke koffie en verse thee, de aardige juffrouw van het restaurant legde ons aan de hand van de prima plattegrond uit waar we alles konden vinden. Het complex en sauna's zijn in zeer goed onderhouden staat. De ruimtes zijn met veel zorg en precisie door goede vakmensen aangelegd, dat straalt kwaliteit uit! Er is genoeg variatie qua type sauna en de zwem- en stoombaden maken het compleet. In het restaurant maar ook buiten kun je heerlijk eten, het personeel is vlot en zeer vriendelijk. Toevallig was het ook nog eens een zonnige aprildag en hebben we genoten van de lekkere ligweide waar je ook van alles kan bestellen, dat is een extra service! De opgieting verzorgd door een aardige meneer met goede muziek in de kelo sauna was van hoge kwaliteit. Wij zijn in Nederland maar ook in het buitenland al in vele sauna's geweest, alles is hier tot in de puntjes goed verzorgd, dit is een TOPsauna, een dik compliment aan het zeer gastvrije personeel!

  • Lotje Klaasen
    Lotje Klaasen
    in de afgelopen week

    Wat een mooie verrassing is deze sauna. Zeer vriendelijk personeel, groter dan je denk, want in de kelder zitten veel sauna's Eten is heerlijk om je vingers bij af te likken. Alles is zeer schoon. Opgietingen zijn heerlijk, goed verzorgd met een goed vleugje humor. Hier kom je niet alleen binnen maar je komt thuis.

  • Frank Dijkhof
    Frank Dijkhof
    2 weken geleden

    Eigenlijk is bijna alles wel goed aan deze sauna. Er is gewoon overal aan gedacht. We hebben dus een prima bezoek gehad. Toch 2 minpuntjes; - het plafond is echt heel laag. Ik ben niet eens overdreven lang maar ik heb 4 x m'n hoofd gestoten. - de bezoekers van deze sauna zijn over het algemeen van latere leeftijd en vinden het fijn om zoveel mogelijk volledig naakt rond te lopen. Nou zijn wij niet bepaald preuts maar de hele dag naar naakte 70 plussers kijken maakt het in ieder geval geen hippe tent. Daar kan de sauna misschien niet veel aan doen, maar eerlijk gezegd doet het wat af aan de beleving...

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden