Kies voor een compleet dagje wellness met een arrangement. In een arrangement zit een entree (dag of avond) bij inbegrepen en een do it yourself-ritueel, wellnessritueel of behandeling.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,2
1.984 reviews
  • Maikel
    Maikel
    2 maanden geleden

    Een mooi ruim opgezet welness resort. Met vele verschillende soorten sauna's, baden, enkele stoomcabines, een grote zitruimte en zonneweide in de tuin. Vriendelijk ontvangen, gemoedelijke sfeer en tijdens opgieting sessies en het vallen van de avond vrij rustig. Wij hebben genoten van een heerlijke ontspannen dag, het voorjaars zonnetje en een lekkere lunch. Prima om een keer te bezoeken.

  • Jacqueline Versteeg-Veenstra

    Mooi, schoon en relaxed wellness centrum met verschillende soorten sauna's en baden. Zo leuk, die kleine verschillende sauna's (oplopend in temperatuur en allemaal met een andere geur) in de tuin. Personeel is vriendelijk en staan voor je klaar. Eten in het restaurant erg lekker en voor een redelijke prijs. Wij hebben echt een heerlijk dagje kunnen relaxen en genieten en gaan zeker nog eens terug.

  • Hilde Boelens
    Hilde Boelens
    een week geleden

    Samen met een vriendin geweest vandaag! De opgieting met Sarah en later de muscle relieve ook weer met Sarah was echt heerlijk! Thnx! De sauna's zelf heerlijk en netjes! Minpuntje mensen die letterlijk achter het muurtje gaan staan om te kijken hoe je als 2 goed uitziende dames staat te douchen! Een daarvan was een saunameester, het spijt me maar zeer ongepast!

  • Ivo Verschuuren
    Ivo Verschuuren
    een maand geleden

    Sauna’s en baden prima in orde, opgietingen vaak druk. Restaurant was vroeger goed. Nu krijg ik bij een Kabelauwfilet van 25 euro een beetje smakeloze kant en klaar groentemix en een bakje friet. Natuurlijk kun je nergens anders iets gaan eten dus ben je veroordeeld tot de horeca daar. Maar de intentie moet zijn om gasten een kwaliteits maaltijd te serveren, nu is het zo goedkoop mogelijk ingrediënten op je bord gooien. Ook de prijzen van een biertje bijna 7 euro zijn schandalig hoog. Ter compensatie kon er nog geen gratis koffie af.

  • Henkie Bebe
    Henkie Bebe
    een maand geleden

    Helaas word de mooie sauna verwaarloosd. Onkruid tussen de tegels en op plaatsen waar het niet thuis hoort. Hele vieze deur dorpels. Sauna's worden in de beschrijving met een nummer aangegeven en dat is niet terug te vinden. Plaatsen waar je je badjas kan ophangen buiten is soms moeilijk te vinden. Ergens je spullen op leggen is ook moeilijk te vinden en vuilnisbakken zijn ook sporadisch. Sommige vrouwelijke personeelsleden die niet vriendelijk zijn. Turksstoombad ontbreekt een waterslang om je plaats waar je wil zitten schoon te maken. Ze hebben daar van die matjes waar iedereen op kan gaan zitten en gaan dan weer in dezelfde vieze bak terug. Voel eens op de tegels daar hoe vies die aanvoelen. Eten was heel lekker. Geef meer aandacht aan geuren in de sauna's en ruimtes en maak alles eens goed schoon buiten. Aandacht voor alles maakt jullie sauna weer top. Ben kritisch op alles. Want er zijn veel verbeter punten. Succes!

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden