Bent u wel toe aan ultieme rust en ontspanning? Dat kan op Park Berkenrhode! Huur uw vakantiewoning uitgelicht met eigen wellness faciliteiten in de tuin. Zijn alle wellness woningen volgeboekt? Niet getreurt. Wij laten u graag kennis maken met onze nieuwe luxe privé Spa & Wellness. Bent u dol op het ontspannen in luxe wellness faciliteiten maar bent u niet zo fan van de drukte? Geniet dan van alle rust en privacy in onze privé Spa & Wellness. Warm uw spieren op in de sauna, bubbel in de jacuzzi of droom weg in de swing egg. Ontspannen doet u op uw manier! Verwen uzelf en kom volledig tot rust. Dat is pas zorgeloos genieten op Park Berkenrhode!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,5
989 reviews
  • Saolin Army
    Saolin Army
    in de afgelopen week

    Prachtig park! Heerlijk rustig en een hele mooie omgeving, direct aan het bos. Mooie huisjes ook, netjes verzorgd en mooi ingericht. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Heerlijk eten in het restaurant. De hottub is echt helemaal top, we hebben ervan genoten. Enige kleine minpuntje voor mij was, heel snel een koude douche, na een paar minuten werd hij koud en bleef hij ook koud. En de slaapkamer beneden is heel smal, we lagen letterlijk met onze knieen tegen de muur aan allebei de kanten. Verder was het echt heelijk en zijn we echt weer even tot rust gekomen. Daarom ook merendeel 5 sterren. Het is zeker wel een aanrader. Wij komen hoogstwaarschijnlijk ook terug alleen dan in een iets groter huisje.

  • Patricia
    Patricia
    een week geleden

    Heerlijke week gehad! Prachtig park in een super mooie omgeving. Vriendelijk personeel. Eigenlijk heel weinig aan te merken, maar als er dan een kritiek puntje moet zijn dan is het huisje waar wij zaten (110) wel toe aan een opfrisbeurt. Binnen; wat plekken van vochtschade o.i.d. het servies is niet compleet, weinig glazen en schaaltjes. Er staan 4 koffiezetapparaten in de kastjes die erg veel bergruimte ontnemen en het kleed is wel aan vervanging toe. Buiten; is het teunmeubilair met name de tafel is toe aan vervanging. Schoonmaak buitenkant van het huisje laat te wensen over, de schutting achter de sauna is helemaal stuk en de tuin zelf kan wat aandacht gebruiken. Maar verder hebben wij heerlijk genoten! Samen met onze hond en kids! Aanrader!

  • Karin T.
    Karin T.
    een week geleden

    Wij waren hier voor de eerste keer, heerlijk rustig park en het ligt in een mooie bos omgeving wat erg groot is, waardoor wij helaas verdwaald waren en gelukkig met de lieve hulp van Miranda de weg weer terug gevonden hebben... en het ergste van alles was dat we gewoon steeds rondjes hebben gelopen! Maar dat heeft de pret niet mogen verpesten van ons verblijf daar... het huisje was zeer ruim, lag tegen het bos aan, schoon en ecologisch met een omheinde tuin voor onze hond, die ook genoten heeft...sorry voor de kuilen... maar wij komen zeker een keer terug, al is het maar alleen voor de vriendelijkheid van het personeel, omgeving en de rust! Dit park is zeker hun award waard!

  • Robert Oranje
    Robert Oranje
    een week geleden

    Heel fijn park met alle voorzieningen, vriendelijk personeel en een onwijs goed grand café met heerlijk eten! Sauna/Hottub waren helemaal fantastisch. Wij komen zeker nog een keer terug maar wel in een iets groter huisje! Niet ver van het winkelcentrum in Ede vandaan en ook een prachtig bos waar je met de hond kunt wandelen.

  • Naomi Gomersbach
    Naomi Gomersbach
    een week geleden

    Mooi en goed onderhouden park. Lekkere hottub bij het huisje. Hond mocht mee, maar huisje was niet helemaal omheind (wat wel aangegeven was) dus wel opletten of hond niet de weg op loopt. Lange wachtrij (50 min) om een patatje te halen in het weekend was enige minpunt. Verder fijn verblijf gehad en leuke dingen in de omgeving kunnen doen.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden