Wilt u echt een keer uitpakken en uw geliefde speciaal laten voelen? Kies dan voor het “Nova special” arrangement extra Romantische en persoonlijke aankleding, verschillende Helium ballonnen, fruitschaal en bittergarnituur! Uiteraard onbeperkt minibar. Prijzen zijn op basis van 2 pers voor 2 uur.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,5
249 reviews
  • Malu Samat
    Malu Samat
    3 weken geleden

    Alles was naar wens gegaan en hebben wij er van kunnen genieten. We werden geholpen door een hele lieve gastvrouw, ook heeft ze ons warm verwelkomd. Dit was mijn 2e bezoek in Rijswijk unite 2 en zal vaker langs komen ! :))

  • ZiZiie F.
    ZiZiie F.
    2 weken geleden

    Dit was ons 3de bezoekje en we hebben weer heerlijk genoten. 6 jaar geleden kwamen we hier voor het eerst en nog steeds dezelfde kwaliteit en netheid.

  • Buba Fortes Boaventura
    Buba Fortes Boaventura
    2 maanden geleden

    Het was een ontzettend leuke ervaring zo leuk dat 2 uurtjes wij te kort vonden , zeker een aanrader. Ook een hele leuke service 👌

  • Zoë Van veen
    Zoë Van veen
    2 maanden geleden

    Niet klantvriendelijk, twee mocktails erbij besteld. 2 uur lang gewacht op ons drinken om vervolgens 20 minuten eerder weg te gaan. Was het volgende couple er al en stonden voor hun 2 mocktails klaar… die vrouw achter de kassa die zei er maar niks over. Ik zal er nooit meer heen gaan en als je er heen gaat… bestel basic! Ook hadden we slippers erbij … waren er ook geen slippers! Om de 10 minuten een bel die af ging! Heel erg onrustig en een zeer vervelende ervaring!

  • Heger Rouchou
    Heger Rouchou
    een week geleden

    Heel mooie locatie, mooi schoon en fijne sfeer. Lekkere plek om te ontspannen en bij te komen. We hebben genoten. Aardige en behulpzame personeel. Dank!

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden