De Meknes-sauna combineert de oorspronkelijk Finse vinding (sauna) met de oosterse badcultuur uit Marokko (hammam).

De Meknes-sauna is een sauna in duizend en één nacht sfeer. Vanaf het moment dat u de Meknes-sauna betreedt zult uw lichaam en geest betovert worden door de mystieke uitstraling van deze droge saunacabine. De speciale verlichting en de heerlijke geur van lavendel maken het sprookje compleet.

De Meknes-sauna heeft een temperatuur van 85 graden en een luchtvochtigheidsgraad van ongeveer 15%, hierdoor zult u merken dat het prima uit te houden is in deze saunacabine.
De Meknes-sauna vindt u in ons sauna gedeelte, aan de linkerzijde voordat u ons Romeinse zwembad betreedt.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,6
1.298 reviews
  • Shirley
    Shirley
    4 weken geleden

    Ik heb helaas een verontrustende tijd met mijn moeder meegemaakt tijdens ons laatste bezoek aan onze vaste sauna. De oplossing was ontoereikend en escaleerde naar de eigenaar toe. Toen gaf mijn moeder aan dat als de bezoeker niet geweerd zou worden ik alsnog een review zou plaatsen. De eigenaar zei dat mijn moeder hem wel onder druk zou zetten, Kees hoopte ons mond op die manier te snoeren. Sauna van Egmond probeerde zijn gedrag te verdedigen door te zeggen dat hij een betalende klant was en zonder getuige te hebben gesproken de toegang niet kon verbieden, hooguit aanspreken en de camerabeelden veilig stellen. Dit houdt in dat de veiligheid van vrouwen in deze sauna niet gewaarborgd kan worden én er niet toe doet. Het lijkt erop dat de eigenaar minder om de veiligheid van vrouwelijke bezoekers geeft dan de inkomsten die deze (naar verluid van de medewerkster Sabine afgelopen woensdag) vaste bezoeker oplevert. Mijn moeder komt hier al 25 jaar, de frequentie qua bezoek van die viezerik is voor Sauna van Egmond dus belangrijker, hoogstwaarschijnlijk omdat dit meer geld oplevert. Als je een vrouw bent en (vooral alleen) heen wil gaan, raad ik je aan om ergens anders een sauna te bezoeken. De mannelijke (Engels sprekende getinte en vermoedelijk Indiase) cliënt bekeek ons eerst de hele tijd vanaf het voetenbad (tegenover het eetgedeelte) toen we aan het douchen waren en kwam vervolgens vlak bij ons douchen en keek steeds. Ook volgde hij ons naar het eetgedeelte bij de haard, daarna weer naar voren en vervolgens naar de douches. Toen we daarna naar buiten liepen volgde hij ons wederom. Aangezien wij onze handdoeken bij het caldarium ophingen ging hij daar naar binnen, Wij gingen echter het saunarium binnen, binnen 10 seconden sloot hij aan. Onder de douches voerde hij toen we met zijn vieren over bleven seksuele handelingen bij zichzelf uit. Een groot en belangrijk gedeelte van het gebeuren is door de mannelijke vaste bezoeker die erbij stond gezien, deze hebben we zelfs hierover gesproken aangezien hij zijn hoofd vol onbegrip schudde toen we de kleedkamer binnen kwamen. De eigenaar heeft niet de tijd genomen om de afgelopen dagen de getuige te benaderen, dit terwijl zijn identiteit bekend is. Dit is niet de 1e keer dat ik word lastig gevallen dus de eigenaar raadde ons aan om dan inderdaad maar niet meer te komen, zoals mijn moeder aangaf als antwoord op Kees zijn matige voornemen om de cliënt te stoppen. Zo jammer, dit was mijn favoriete sauna.

  • Christa Brink
    Christa Brink
    3 maanden geleden

    Nu par keer geweest. Op zich allemaal prima en prettig maar 1 groot nadeel is dat er maar weinig opgietingen zijn. Wij kwamen voor de avond entree om 17:30 binnen en toen was die van 18uur al vergeven en van 20uur ook! Er wordt dan gezegd dat het door vrijwillers wordt gedaan maar daar heb ik verder niks mee te maken, je betaalt toch een behoorlijke prijs voor een entree, dan mag je tegenwoordig wel verwachten dat je dan een op z’n minst een opgieting kan meemaken. Dat vond ik erg jammer. Voor de rest prima sauna

  • N R
    N R
    een maand geleden

    Hele fijne sauna. Daar kom ik al jaren. Personeel en de menukaart en de keuken zijn helemaal top. Ook de behandelingen zijn de moeite waard om extra te ontspannen.

  • Petra Hermkens
    Petra Hermkens
    een maand geleden

    Donker, jaren 80. Kan wel een update gebruiken. Duur, had een cadeaubon voor een arrangement. Moest desondanks nog ruim 30 euro bijbetalen terwijl ik niks extra's gebruikt had?? Alles werd apart aangeslagen. Mij zien ze niet meer terug hier :(

  • Daan Modern
    Daan Modern
    4 maanden geleden

    Prima klein en overzichtelijk sauna-tje. Alles is er en er is veel te zien. Het eten is over het algemeen behoorlijk goed. Als je alleen gaat vind ik het wat minder, het is echt en ‘ons kent ons’ sfeertje daar en iedereen is erg met elkaar bezig en er word er veel gebabbeld in de sauna. Het personeel is ook veel met zichzelf en vaste gasten bezig, dit is soms ergelijk. Verder heb ik een uitstekende massage gehad en is het erg knus!

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden