Wil je echt een keer uitpakken en je geliefde speciaal laten voelen? Kies dan voor het “Intense special” arrangement. Dit arrangement is extra Romantisch met persoonlijke aankleding, verschillende helium ballonnen, een fruitschaal en bittergarnituur! Uiteraard inclusief onbeperkt gebruik van de minibar. Prijzen zijn op basis van 2 pers voor 2 uur.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
330 reviews
  • Kilian T
    Kilian T
    in de afgelopen week

    Heerlijk genoten met zen 2! Wat een super vriendelijke mevrouw achter de balie. Ze had een hele mooie fruit schaal gemaakt en grote klasse!❤️ Super bedankt zeer zeker tot de volgende keer! Voor iedereen die wil gaan, Twijfel echt geen moment heerlijke ontspanning en service voor weinig geld!

  • Ira F
    Ira F
    in de afgelopen week

    Bij binnenkomst roken wij sigaretten geur. Uit de jacuzzi kwam een rioollucht. De airco stond op 30 graden en was verder niet te bedienen, dus onaangenaam warm. Ontbijtplateau van 35 euro bestaat uit, 2 mini croissants, 2 broodjes, 1 borek, 2 yoghurtjes, paar druiven en als beleg 1 mini potje nutella, tonijnsalade en surimisalade. De 'mocktail' die je bij dit arrangement krijgt is gewoon een glas gazeuse.. erg teleurstellend. Verder was de afwerking niet mooi, groot gat in het plafond, kalk, schimmelplekjes en een loszittende douchekop. De dame die ons hielp was wel zeer vriendelijk! Al met al toch wel teleurgesteld en niet waar voor je geld.

  • Linda G.
    Linda G.
    2 maanden geleden

    Heerlijk ontspannen samen, een cadeau voor mijn man. Totaal verrast en onze eerst keer privé sauna. Heerlijk rustige zen muziek op de achtergrond. Even tot rust komen en nergens aan denken. Voor herhaling vatbaar om in het drukke gezinsleven even een break te nemen. Heerlijk zwembad, jacuzzi, stoombad en sauna!

  • Anouk van de Pas
    Anouk van de Pas
    een week geleden

    Erg lekker, personeel is erg vriendelijk en alles wordt netjes uitgelegd. Erg fijne ervaring

  • steffi van herck
    steffi van herck
    3 maanden geleden

    Fijne ervaring! Wij hebben genoten. Super vriendelijk ontvangen ook!

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden