Hammam & Sauna Pretoria, een oase in de dagelijkse hectiek. Al jarenlang de hammam en sauna van Utrecht. Ontdek, net als velen voor u, het ontspannende en helende effect van een bezoek aan de hammam. Naast de hammam kunt u gebruik maken van de sauna en de stoomkamer. Maak uw bezoek aan de hammam compleet met een van onze arrangementen.

Dames only
Bij Hammam Pretoria wordt er niet gemengd gebruikt gemaakt van de faciliteiten. Dus in alle rust heerlijk genieten.

Heren only
Bij Hammam Pretoria is het mogelijk om als heer van onze faciliteiten gebruik te maken.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,6
184 reviews
  • Warsha Narain
    Warsha Narain
    een maand geleden

    Vandaag met 2 vriendinnen een heerlijk ontspannen middag gehad. Erg warm ontvangen door de gastvrouw, mooie en hygiënische ruimtes, fijne behandelingen gehad van Fatima. Na afloop nog lekker bijgekomen met Marokkaanse thee en msemen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

  • fedoua '
    fedoua '
    een maand geleden

    Nou ik moet bekennen dat ik helemaal om ben! Ik ging altijd naar een andere Hammam maar dit is echt zo veel beter. Vanaf de reservering tot binnenkomst, hartelijke ontvangst door Laila en het allerbelangrijkste hygiëne ALLES TOP TOP! Tot snel ik neem de volgende keer meer tijd om te ontspannen en te genieten van de Bastillas en thee.

  • Halima Essa
    Halima Essa
    3 maanden geleden

    Top hammam en top service van de dames. Heerlijk gescrubd en het was super schoon. De dames waren naast professioneel, ook super gezellig en hartelijk. Achteraf nog afgesloten met heerlijke muntthee! Bedankt Fatima en collega. Was echt een leuk uitje dankzij jullie.

  • José Vos
    José Vos
    3 maanden geleden

    Deze hammam is kleinschalig met warme ontvangst. De gastvrouw is een ware duizendpoot en ook haar medewerkers zijn professioneel. We hebben een heerlijke massage mogen ondergaan en ook de hapjes zijn aan te raden. Een hele fijne ervaring, een aanrader.

  • Vanessa Bosch
    Vanessa Bosch
    een maand geleden

    Een hartelijke ontvangst, goede hygiëne. Prettige ruimtes. Je hebt 2 uur de tijd en dat is ruim genoeg. Goed voor de gezondheid en een heerlijke muntthee!

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden