Aan het mooie Plein in hartje Den Haag, gevestigd in een karakteristiek pand, bevindt zich café-restaurant Luden. Dit is de plek waar je je vrienden op vrijdagavond ontmoet voor lekkere cocktails en speciaalbieren van de tap. De plek waar je met je gezin op zondagmiddag gaat lunchen in het zonnetje op ons terras. De plek waar je met een zakenrelatie een goede kop koffie gaat drinken, gezet door onze ervaren barista’s. Bij café-restaurant Luden kun je 7 dagen in de week terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner, zowel privé als zakelijk. Hiernaast biedt Luden ook een grote variatie aan specials; bijvoorbeeld een high wine, cocktailworkshop of een babyshower high tea.

Bij Luden kunnen bijna alle gerechten glutenvrij gemaakt worden doordat wij beschikken over glutenvrij brood en een aparte bereiding. Ook vegans en vegetariers hebben volop keuze van onze kaart. Tot slot kunnen wij in de keuken ook rekening houden met allergieën zoals o.a. noten/pinda, lactose, schaal en schelpdieren.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,1
2.421 reviews
  • De Objectieve Reviewer.
    De Objectieve Reviewer.
    4 weken geleden

    Bezocht op 5 april om 1130 uur. Dit in het hartje van Den Haag gelegen restaurant is door mij om 1130 uur bezocht met een 8 tal mensen. We hadden een week vooraf geboekt en de tafel stond klaar bij binnenkomst. Uiterst vriendelijke dame in de bediening. Sfeer in restaurant is rumoerig maar oke. Het was heel erg druk met mensen die iets te vieren hadden. Mijn collega en ik hadden een club sandwitch en bruine boterham met omelet met spek. De clubsandwich was prima en de omelet net zo. Wat opviel was de prijs. Wat durft men enorm veel geld te vragen voor het eten. Ondanks dat we lekker gegeten hebben vonden we de prijs echt te hoog en niet in verhouding tot de lunch. Het personeel verdiend daarintegen een 9.

  • Ellen Boussen
    Ellen Boussen
    in de afgelopen week

    Heerlijk gegeten, gastvrij, prijskwaliteit prima. We hebben onze lunch en diner daar gegeten. Het restaurant is warm aangekleed, misschien beetje aan de drukke kant. Wc is wel een beetje versleten maar alsnog krijgen jullie van mij een dikke 9.

  • Johan Letsch
    Johan Letsch
    2 weken geleden

    We hebben zo een fijne dag hier gehad. De bediening is gewoon een dikke 10 waard. Vriendelijk en we hebben niet zonder drinken gezeten. Terwijl het echt druk was. Het eten was in de avond top. Een hele fijne dag gehad. Bedankt daarvoor. En tot ziens.

  • Ing G
    Ing G
    een maand geleden

    Een dikke aanrader! Een gevarieerde kaart met hele lekkere gerechten! Voor ieder wat wils. Bediening is vriendelijk en er hangt altijd een gezellige sfeer!

  • Rudy Kempe 2
    Rudy Kempe 2
    5 maanden geleden

    Voorgerecht Burrata was heerlijk alleen de medium steak was rare. Nadat we hierover klaagden kregen we een nieuwe steak maar die was nog roder. De bediening heeft deze wel van de rekening gehaald.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden