Zin om lekker te genieten? Of dat nou een pils met een bitterbal is, een mooi glas wijn met een huisgemaakt hapje, een volledig diner of alleen een dessert… Kom gezellig langs! Verzekerd zijn van plek? Reserveer uw plekje hier alvast, graag tot binnenkort!
Hartelijke groeten, Team Einstein

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
365 reviews
  • Leslie Van Leeuwen
    Leslie Van Leeuwen
    2 maanden geleden

    Lekker gegeten. Voor mijn vriend minder omdat hij niet zo veel lust. Prijs vind ik met iets te hoog voor wat je krijgt. Maar wat een top vriendelijk personeel. Dat zie je bijna nergens meer.

  • Gradus van der List
    Gradus van der List
    2 maanden geleden

    Vriendelijke en goede bediening. Prettige gezellige sfeer. Ècht lekker gegeten! Verrassende combinaties, mooie gerechten. Hele fijne avond gehad, de moeite waard om terug te komen.

  • Laura Stelling
    Laura Stelling
    3 maanden geleden

    Helaas kan het niet lager dan 1 ster. Koud en niet gaar en veel te duur voor wat je krijgt. Eten teruggestuurd, kregen geen alternatief en brachten wel alles in rekening! Wat schaamteloos. Dankzij onze serveerster en ons eigen gezelschap hebben we het toch gezellig gemaakt maar ga hier NOOIT naartoe!

  • Royo Royo
    Royo Royo
    4 maanden geleden

    Heel fijne plek om te eten. Goed eten en zeer vriendelijk personeel. Stoelen mogen wat beter/zachter, maar dat is persoonlijk. Kom hier graag terug.

  • Wietse Theeuwen
    Wietse Theeuwen
    2 jaar geleden

    Prima restaurant met prima eten. Niet de meest bijzondere ervaring voor een avondje uit eten. Gewoon een goed doorsnee restaurant.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden