Het oudste café van het Stadhuisplein, kun je het je nog voorstellen? Zo’n andere stad en tijdperk maar nog steeds het vertrouwde café.

Een echt Rotterdams biercafé sinds 1961. Al generaties lang genieten Rotterdammers van de lekkerste (speciaal) bieren en verschillende spijzen bij ’t Fust. Zomers op het ruime terras, ’s winters binnen in het bruine café of in de verwarmde serre.

Tijdens de stapavonden op vrijdag en zaterdag komen al jaren de gezelligste mensen van Rotterdam hier samen om het weekend te vieren. Ieder weekend met verschillende dj’s.

Kom jij gezellig voor een bakkie, een tappie of gewoon ff lekker een hapje eten? Het kan allemaal met een beetje echte Rotterdamsche gezelligheid!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

3,9
1.399 reviews
  • Daniëlle de Ruiter
    Daniëlle de Ruiter
    een week geleden

    Hier op een Woensdagmiddag geluncht via Social Deal. De entourage is wat donker binnen maar ik hou daarvan, is gezellig. Het was wat fris en druilerig weer maar de meeste mensen zaten op het terras onder de terrasverwarmers die heel goed werkten. Binnen was het ook aangenaam warm. Het twaalfuurtje wat we kregen was erg lekker én allemaal warm, dat schort er nog wel eens aan bij een twaalfuurtje. De soep zat in een pannetje met deksel waardoor die goed heet bleef! Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Toiletten schoon. Voor herhaling vatbaar!

  • Ismey Hoen
    Ismey Hoen
    3 weken geleden

    Matige service. Er kwam niemand naar ons toe, we moesten de bediening er zelf bij halen, waarna we drinken, voorgerechten en hoofdgerechten bestelden. Anderhalf uur (en meerdere drankjes) later, vonden we het toch wat lang duren voor onze voorgerechten kwamen. Dus opnieuw de bediening gewenkt die ons verzekerde dat het eraan kwam. Kwartiertje later, je raadt het al, kwam de bedieninging aanwapperen met onze hoofdgerechten. We vroegen hoe het dan zat met onze voorgerechten, waarop er gereageerd werd met "oh zal ik die voor jullie erbij halen?" dus die hebben we toen maar achterwegen gelaten. Het eten stelde niet veel voor en de bereiding duurde dus super lang. De kok (rond leeftijd 40 denk ik?) kwam zijn excuses nog wel aanbieden en gaf vervolgens mijn 18 jarige vriendin zijn telefoonnummer. Bijzondere ervaring rijker hier in het mooie Rotterdam, wat meer leek op amsterdam door de twijfelachtige sfeerverlichting.

  • Edwin Engelfriet
    Edwin Engelfriet
    2 weken geleden

    Nooit meer. Met z'n vijfen uit eten. Helaas was zowel de stamppot als de erwtensoep, die gewoon op kaart stonden niet te bestellen...... Het was immers toch ook al voorjaar. Hamburger XL, 2 x bbq spareribs, 1 x saté en een doorgebakken hamburger besteld. De vrij droge en zeker geen bbq spareribs kwamen vrij snel, net als de smakeloze saté en de XL hamburger. Pas toen dit alles op was werd de doorgebakken hamburger op tafel gezet, deze was rauw van binnen, dus terug gestuurd, mevrouw had moeten zeggen dat ze doorgebakken wilde........ Dit had ze duidelijk gezegd bij de bestelling. Of er een cocktail gebracht kon worden als excuus, een biertje kon ook.. Na 15 minuten kwam het ding terug met de excuses voor de bestelling, ze wisten niet dat mevrouw zwanger was (wij ook niet), dit kreeg de bediening door van collega. Alle trek in een goeie burger was totaal weg, maar ja je moet toch eten. Na een paar happen toch maar om de rekening gevraagd..... Helaas stond ook het excuusbiertje gewoon op de rekening. Je kunt begrijpen, dat we hier nooit meer terugkomen. Slecht slecht slecht.

  • Niels Ymker
    Niels Ymker
    7 maanden geleden

    Door m'n onmeunig grote trek heb ik maar de 500 gram burger besteld. Ik dacht van tevoren dat zal wel meevallen, maar toen die aankwam dacht wel even wajow. Gelukkig kreeg ik em wel op en heb heel m'n bord met liefde leeggemaakt. Man man man, wat was die burger lekker. Even kwartiertje gewacht en toen nog even lekker een verse wavel met witte chocolade en aardbeien besteld. Top eten en vlotte service.

  • Annelies Vleij
    Annelies Vleij
    9 maanden geleden

    Ik had een tosti kaas, DROOG. Als ze vragen of je ketchup wilt, zeker doen ook al lust je het niet... Al denk ik dat ze daar nog 75 cent voor durven te vragen. De meneer die ons hielp had het namelijk continu over de prijzen op de kaart en zei zelfs met betalen "Zo dag geld" en tegen een andere ober "Ja, aan die tafel hebben ze geld" Mijn vriend had een broodje hete kip. Mega flauw! Als je twijfelt tussen het 12 uurtje en het broodje hete kip, neem dan het 12 uurtje (want dat is moeilijk te verpesten...) Wij gaan hier iig niet meer eten...

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden