Het Gezelligste Grand Café aan het water! Grand Café ’t Hoofd is de perfecte locatie voor lunch, borrel of diner. We heten u graag van harte welkom. Geniet van de heerlijkste gerechten, gemaakt van dagverse streek- en seizoensgebonden producten. Nieuwsgierig van aard? Onze chef verrast u graag met een van onze specials. Weer eens wat anders? Laat u verleiden tot één van onze verfrissende cocktails. Houdt u niet van kiezen? Reserveer dan onze high tea, high wine of high beer en wij serveren u een smakelijke selectie van onze hapjes en drankjes.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,2
1.019 reviews
  • Gert-Jan Jonkman
    Gert-Jan Jonkman
    een week geleden

    Schitterend gelegen, eigentijdse horecagelegenheid op het havenhoofd in Maassluis. Een prettige lunch- en dinerkaart. Zeer vriendelijke bediening en uitstekende keuken. Wij hebben hier heerlijk gegeten en komen zéker terug!!

  • Anouk van der Windt
    Anouk van der Windt
    een week geleden

    Hele leuke zaak! Ik kom hier regelmatig lunchen/dineren/borrelen, ook in de zomer aan de waterkant is het top. De zaak ligt aan de waterweg en er zijn altijd wel boten te zien (leuk voor de boot fans!) Vriendelijke en behulpzaam personeel, heerlijk eten, een gevarieerd menu en daarboven op ook een geweldig uitzicht! Vandaag heerlijk asperges met zalm gegeten en een lekker wit wijntje. Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Mar Kouwelaar
    Mar Kouwelaar
    3 maanden geleden

    Vanavond wederom echt super lekker visje gegeten, maar ook voor een heerlijk Steak of iets anders kan je hier goed terecht. Ook de vriendelijke bediening van Roy stelden wij zeer op prijs. Echt even lekker ontspannen en onbezorgd hapje eten. Komen hier altijd graag.

  • Johan Le Fèvre
    Johan Le Fèvre
    3 weken geleden

    Bij het eten en de drankjes serveren ze geen kraanwater ("regels van de baas", "principe") dus bij mij op de zwarte lijst van horeca-ONgastvrij. Leidinggevende komt met allerlei smoezen, zoals dat mensen alleen maar water komen drinken, geen Spa meer bestellen en ze het al zo moeilijk hadden gehad door covid. Daarna werden we voor straf traag bediend door de baas. Het eten was matig wat betreft de tong, de zeebaars in bouillabaisse ("Even navragen wat dat is") ging er mee door. De Dame Blanche wordt hier opgediend met een koude soort melkchocoladesaus in plaats van warme bittere chocolade. Jammer, voor het leuke uitzicht en het vriendelijke meisje dat bedient, maar wij komen hier niet meer terug.

  • René Huijsman
    René Huijsman
    4 maanden geleden

    Met een aantal wensen wat niet op het gerecht moest zat er toch op, kan gebeuren als het druk is, maar dat was het niet. Het eten was wel heerlijk met een top broodje en lekkere (iets te lang gebakken) biefstukpuntjes. Kom er zeker nog s terug, de zaak is gewoon gezellig ingericht met mooi uitzicht over de Nieuwe Waterweg.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden