Achter ons restaurant ligt een heerlijke ruime en rustige stadstuin. Als het lekker weer is kunt u ons hele assortiment eten en drinken ook hier bestellen. Met gratis WiFi, veel zon en groen proberen we uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ook met wat frissere temperaturen kunt u heerlijk dineren, lunchen en borrelen in de tuin.

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,0
916 reviews
  • Pieter Snijders
    Pieter Snijders
    een maand geleden

    Na jaren weer eens terug, en dan tijdens spitsuur, begin van theater, doelen enzv. Prima service, snel en efficiënt. Sfeer gezellig, druk en vrolijk. Menukaart niet echt verleidelijk, maar wat geserveerd wordt is goed.

  • Linh Vu
    Linh Vu
    een maand geleden

    MENSEN IK WAARSCHUW JULLIE, GA HIER NIÉT HEEN: DE DRANKJES WORDEN NIÉT VERS GEMAAKT. ONZE COCKTAIL KWAM MET EEN BESCHIMMELDE PASSION VRUCHT WE WAREN IN SHOCK. DE DRANKJES KWAMEN AL AAN IN VREEMDE KLEUREN. MAAR DAT JE NIÉT NAAR JE GESERVEERDE DRANKJE KIJKT DIE EEN BESCHIMMELDE PASSIEVRUCHT HEEFT, WAT IS ER DAN GEBEURD IN ONZE DRANKJES ZELF?!!!!!!!! Ik ben misselijk, echt kots misselijk, JULLIE ZOUDEN DICHT MOETEN GAAN. DIT IS NOT DONE!!!!!!!!!!!! WEGGEGAAN HIER EN GEEN MANAGER DIE SORRY KOMT ZEGGEN.

  • Annemarie H.
    Annemarie H.
    4 maanden geleden

    Onze favoriete plek om met de meiden bij te praten met een cocktailtje erbij. Zowel binnen als buiten is het altijd weer gezellig!

  • Marco Janssen
    Marco Janssen
    6 maanden geleden

    Prima eten .uitgebreide kaart . Vlotte en vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit in orde . Prima plek om voor of na een theater of bioscoop bezoek naar toe te gaan .

  • Henk Jacob de Bruin
    Henk Jacob de Bruin
    een week geleden

    Ik kom hier al jaren. Gezellig te combineren met film of schouwburg, of even een toetje halen. Ondanks dat het best een groot restaurant is oogt het niet ongezellig. Prettige sfeer.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden