Café Vrijdag is gesloten op zondagen en maandagen om de service te kunnen verlenen die jullie, onze gasten, van ons mogen verwachten. We verwelkomen jullie graag de rest van de week vanaf 11:00u!

Tot snel!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,2
1.508 reviews
  • Wieke
    Wieke
    3 weken geleden

    Lekker eten, de huisgemaakte limonade is ook een aanrader. Wel vond ik het erg duur, maar ja dat kan je verwachten in Amsterdam

  • Maarten Sneep
    Maarten Sneep
    een maand geleden

    Hele gezellige, nette en informele tent om bijvoorbeeld met vrienden of een date samen te zijn en zoals nu rustig te genieten van de uitstekende Caesar salade met drankjes als lunch. De salade was uit de kunst met het vlees lauwwarm en knapperig, perfect! De service vriendelijk en op de achtergrond, de muziek niet te luid en de drukte medium d.w.z. niet hutje mutje vol maar ook niet te leeg. Een adresje om te onthouden!

  • Rachel Van Daalen
    Rachel Van Daalen
    2 maanden geleden

    We hadden een gezellige avond. Konden bij het raam zitten waar we wilden. Eten was lekker. Salade als bijgerecht wel tamelijk klein. Verder gingen er wat dingen mis en daar werd niet handig op gereageerd of gecompenseerd, dat was jammer. Ik denk dat personeel niet echt leert hoe ze op feedback moeten reageren. Ze waren namelijk allemaal vriendelijk maar kwamen niet met een oplossing. We bestelden 2 soep. Kregen er eentje. Toen kwam tweede soep bij hoofdgerecht. Was niet zo n ramp en werd aan ons gevraagd of het oké was. Vervolgens visschotel waarvan 8 mosselen er 2 open gingen. Dat twee keer gezegd toen er gevraagd was of alles naar wens was. Het kan gebeuren, maar het is simpel om dan iets te compenseren, even kopjes thee van de zaak of dat gerecht van de rekening halen. We hadden een leuke avond met lieve bediening maar helemaal gehoor voor de wat warrige avond kregen we niet.

  • Borre Boluijt
    Borre Boluijt
    een maand geleden

    Echt een ontzettend gezellig, warm en leuk restaurant/café! De bediening is ontzettend vriendelijk, de gerechten zijn altijd lekker en ook de prijzen zijn fijn. Je kan hier gezellig uiteten, maar ook terecht voor een bakje koffie. Deze tent stelt mij nooit teleur!

  • Eugenie van Vliet
    Eugenie van Vliet
    2 maanden geleden

    Vanavond weer heerlijk gegeten. Rosa bediende mij met een glimlach van oor tot oor. Zulke meiden in de horeca weten en begrijpen wat service is. Deze vriendelijkheid en pure glimlach doen je echt een welkom gevoel geven. Ik was meteen vergeten dat ik net een afschuwelijke had gehad Bedankt Rosa, voor de goede service en het heerlijke eten. 👏🏻

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden