Om gezellig met vrienden en familie bij elkaar te komen, gezellig een hapje te eten, een drankje te doen aan de bar of voor uw besloten feest!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,4
429 reviews
  • Jurgen Sosef
    Jurgen Sosef
    4 maanden geleden

    2023 Weer heerlijk gegeten! Erg vriendelijk personeel! Perfecte porties. 2022 Deze week gegeten met de Rotary. Het was echt perfect. Als je denkt aan goed eten, dan moet je hier heen gaan. Werkelijk waar, ik heb bijna nergens zo goed gegeten als hier. Mals vlees met een lekkere pepersaus. Als bijgerecht aardappelgratin, heerlijk!

  • Gert Jan Daalhuisen Roetman

    Onlangs hebben mijn tennisvriend en ik wederom gegeten bij Tout le Monde. Eens in de zoveel tijd gaan we terug naar Pijnacker om na onze tennis-match te genieten van een culinaire reis. Het restaurant heeft ouderwets lekkere gerechten op de kaart staan. De proeverij is een aanrader om mee te starten. Wat een verrassingen liggen er op je bord! Van de hoofdgerechten kan ik het Duo van Kalf met jachtsaus en de Wildzwijnhaas aanbevelen. We hebben er van genoten. Ouderwets lekkurrrrrr. Als toetje hadden we de Bitterkoekjes Brûlée en Hazelnoot parfait. Wat een genot om ons diner af te sluiten. Een speciaal woord van dank wederom naar de gastvrijheid van naar het team van Tout le Monde. Deze avond was Tanja onze gastvrouw en ze heeft fantastisch gedaan. Humor, gastheerschap en vriendelijkheid ... Een dikke 10!

  • sidney asselt
    sidney asselt
    een maand geleden

    Buiten gewoon!! Ik en mijn oma hadden Momento dinner kaart voor mijn oma’s verjaardag dus hadden we er beide niet veel van verwacht. Maar tot onze verbazing is het zeker weten een van de beste restaurants waar ik ooit heb gegeten ik heb naderhand zelfs de koks persoonlijk bedankt! En zoals belooft! Petra, Flow, Patrick, Tim en nog een dame!! Hartstikke bedank dit was ongekend.

  • Nul Tien
    Nul Tien
    een jaar geleden

    In 1 woord fantastisch! Nooit geweten dat er zo'n goed restaurant in onze eigen woonplaats zit! Uitermate goed eten, vlotte en vriendelijke bediening. Mooi opgemaakte borden en het juiste tempo. Grote klasse! Wij komen heel graag nog eens terug.

  • Erwin Eekhout
    Erwin Eekhout
    een maand geleden

    Mooie locatie goede sfeer en fijne bediening. Her eten was heerlijk..! Kom hier zeker terug

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden