Voor ieder wat wils! Bon appetit

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,1
1.516 reviews
  • V Qwer
    V Qwer
    3 weken geleden

    4 groepen die later zijn gekomen, waarvan er wel de bestelling meteen werd afgenomen. Toen we vertelden dat we lang hebben moeten wachten. Wilde mevr. heel graag een discussie aan gaan. En met de hand gebaren zo van jaaaaaa wacht nou even. Ik vraag me af waar deze schaamteloze gedrag vandaan komt. Zo onvriendelijk. Pas toen we de volgende vraag stelden; kan je de tafel opruimen? Werd de vieze volle tafel afgeruimd. Mevr. Heeft kortpittig grijs kapsel met een bril. Als je dit leest; werk vooral aan je vriendelijkheid, je komt heel ongelukkig en gemeen over. Dit gedrag wordt niet meer geaccepteerd!

  • Moon Lam
    Moon Lam
    2 weken geleden

    Setting en service waren zeer goed. We gingen buiten zitten, omdat geen tafel meer vrij was. Na het aangeven van indien een tafel vrij komt dan willen we het wel hebben. Zeer snel daarna konden we binnen zitten. Eten is wel redelijk maar dat is ook logisch. Ik had zeebaars maar dat was niet bijzonder. Alleen muziek staat wel heel erg hard en soms vraag ik mezelf af waarom moet muziek zo hard staan dat je elkaar niet goed kan horen??? Bediening van Tim was zeer goed, alert en attent! Top! Al met al was het goed vertoeven daar!

  • marina de groot
    marina de groot
    10 maanden geleden

    Lekker centraal gelegen en een terras wat uitkijkt op de grote markt en veel langslopende mensen We bestelden een rode wodka met redbull, redbull was lekker koud en de wodka was in goede verhouding Op de kaart stond de mogelijkheid van een driegangenmenu voor 28,50 Met keuze uit de gehele kaart!! De tomatensoep (vega)werd geserveerd met wat room erin en wat brood met boter Lekker Ik had de pasta met paddenstoelen(vega) als hoofdgerecht. Het was echt een mega mega portie. En zowel bij het serveren als bij het afruimen werd er gezegd dat dit echt heel veel was. Ik kreeg ook niet alles op, lang niet. Zonde want het was echt heel lekker. Deze portie zou gerust voor de helft of misschien wel een derde kunnen. Als toetje hadden we de cheescake en brownie met sinaasappelijs en chocomouse Leuk opgemaakt beide en was ook erg lekker Absoluut waar voor je 28,50 Aanrader ! Gezellige locatie, aardig personeel, goed eten

  • Marco P.
    Marco P.
    een maand geleden

    Bediening was top, maar het eten viel tegen. Soep zo zout dat er geen soep meer in te proeven was, schnitzel niet knapperig en ook weer zo sterk gekruid dat de schnitzel niet echt meer te proeven was (met een gulle 3 sneetjes paprika en 1 champignon!), zo weinig pepersaus dat het wel leek alsof ze er bijna doorheen waren, en tot slot de crème brulee waarvan alleen het midden gekaramelliseerd was. Het was nooit vies, maar ik had alles thuis beter kunnen maken.

  • Jason Singosentono
    Jason Singosentono
    een jaar geleden

    Vandaag heerlijk gegeten bij Grand Café Centraal voor de verjaardag van een goede vriend van mij. Wij hadden het 3-gangen menu voor maar liefst €28,50. Dus de prijs-kwaliteit verhouding is voor de klant voordelig. Er is een ruime selectie van keuzes van het menu. En het eten is naar verwachting adequaat snel geleverd. Verder was de service top. De enige min puntjes die ik heb zijn, de sfeerlichten die af en toe recht in je gezicht schijnen. Ook was het wel jammer dat er geen peper en zout beschikbaar is. Want de friet had helaas geen zout. Ik zou hier in het vervolg wel weer met veel genoegen aanschuiven in dit wel befaamde etablissement.

Review schrijven

Geef een reactie

Nu open

Openingstijden