Wij zijn meer dan een ontbijtbar of lunch cafe. we serveren all-day breakfast, lunch, ​biologische koffie, verse sapjes & huisgemaakt gebak en bieden voor ieder wat wils: of je nu gluten,- of suikervrij wil eten of zin hebt in een van onze guilty pleasures.

we proberen balans te vinden in alles wat we doen en geloven dat er geen “one size fits all” bestaat: of je nu zin hebt in onze huisgemaakte carrot cake, een gezonde vegan salade of een proteïne shake – alles kan & mag. we gebruiken biologische producten, kiezen voor seizoensgebonden ingrediënten waar mogelijk en serveren nooit iets wat we zelf niet zouden eten.

en of je nu gezellig bij ons wil zitten, of je bestelling ingepakt wil hebben voor take-away, als je op zoek bent naar positieve vibes & good food:

dan zijn wij jouw café!

Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,3
1.099 reviews
  • Laura Goeminne
    Laura Goeminne
    4 maanden geleden

    Gezellig en hippe plek in het centrum. Wij zijn hier voor de tweede keer geweest op doorreis naar België. Heel vriendelijk personeel, lekker eten en vooral veel glutenvrije, vegan of vegetarische opties zowel bij het eten als voor de drank! Je kan jammer genoeg geen plekje reserveren aangezien het best altijd druk is. Klein minpuntje: de akoestiek is best druk en lawaaierig, en maar 1 toilet beschikbaar.

  • Mi
    Mi
    8 maanden geleden

    Iets over 12 hier geweest op een woensdag, gelukkig hadden ze nog een tafeltje voor 2. Eten duurde wel even voordat ze kwamen brengen, maar het was heerlijk. Genoeg keus voor vegetariërs/veganisten 🌱

  • Simone Paulis
    Simone Paulis
    8 maanden geleden

    Eten is lekker en snelle service! Prijs is acceptabel. Zelf een bowl besteld. Voor hetgeen ik gekregen heb vond ik meer dan 10 euro ietwat te duur. Leuke zitplekken en vlakbij het centraal station. Zoals op de foto te zien is, het eten ziet er lekker uit. Alleen is het bord kapot op meerdere plekken en zit er een oud overblijfsel op de rand wat niet goed afgewassen is in de machine. Dit zijn onnodig minpuntjes. De puntjes mogen nog wat meer op de i gezet worden betreffende de presentatie van het eten. Verder zaten er ontzettend veel fruitvliegjes binnen die wat, uiteraard, op het eten afkomen en rond mijn hoofd bleven zoemen. Hier mag ook wat aan gedaan worden. In ieder geval bedankt voor het lekkere vlotte ontbijtje vandaag.

  • Ma Reine
    Ma Reine
    3 maanden geleden

    Heel fijn ze hebben ook kinder porties.

  • Kato Vanhoof
    Kato Vanhoof
    een jaar geleden

    Het was hier duidelijk een hectische shift, het liep precies niet enkel bij ons wat mis. Het duurde wel even tegen het eten klaar was. Ik had een verkeerd iets gekregen om te eten. Maar ondanks alles hebben we hier wel heel lekker gegeten, het personeel was heel lief. Er stonden echt veel lekkere dingen op de kaart!

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden