Categorieën

Locatie

Google Reviews

4,6
51 reviews
  • Wilfried Driehuis
    Wilfried Driehuis
    2 weken geleden

    Ik heb hier wenkbrauw behandeling gehad. Resultaat was zeer slecht. Erg hield niet, er Duurde ook veel korter dan ik normaal bij zo’n behandeling heb. Maar belangrijker nog; ik wilde terugkomen omdat ik een belangrijke bijeenkomst had. Ik heb ze verschillende keren gebeld, maar telefoon werd niet beantwoord. Toen meteen een mail gestuurd met de klacht en gevraagd om contact op te nemen. Deze is nooit beantwoord! Dus zowel behandeling als klantvriendelijkheid zeer slecht.

  • MC (Marea)
    MC (Marea)
    3 weken geleden

    Heel fijn! We zijn hier via Social Deal terechtgekomen voor een facial, en zijn aan het eind van de dag allebei nog helemaal ontspannen. Hele fijne nauwkeurige behandeling, fijne producten, we zijn er zelfs bij in slaap gevallen. Zou deze aan iedereen aanraden, kom zeker nog een keertje terug!

  • Wendy
    Wendy
    een maand geleden

    Wat een fijne salon! Wauw. Ik ben onwijs goed geholpen, nauwkeurig werk, luisteren goed, nemen de tijd voor je, werken met kwalitatief goede spullen en zijn erg flexibel. Echt een topsalon! Bedankt voor de onwijs goede service en ik kom niet anders meer dan naar jullie!

  • Sabrine Bellekom-Vermaas
    Sabrine Bellekom-Vermaas
    3 maanden geleden

    Fijne salon met kundige medewerkers. Was echt prachtig toen het net open ging, maar nu is de glans is er een beetje af en onderhoud nodig. Toch kom ik steeds terug op deze fijne plek.

  • danielle de bruyn
    danielle de bruyn
    6 maanden geleden

    Tijdje terug hier geweest voor m'n eerste keer OPI. Stylist was heel vriendelijk en bleef gezellig ook praten. Enige onprofessionele was dat ze kauwgom aan het kauwen was. Voor de rest hele goede service verleend.

Review schrijven

Geef een reactie

Gesloten

Openingstijden